Most vettem észre, hogy az egyik váaszomnál egy random szóból keresőszót csinált az oldal. Ez mi???
Figyelt kérdés
Ráadásul miért ezt a szót?
A kutyás topicban beszéltem kutyatartásról, és a válaszomban kék a "kutya" szó, egy kis nagyítóval mellette.
Ezt mi alapján választja az oldal? Mert a kutyás topicban a kutya keresőszóra tö tízezer találat tuti lesz. Mert erről szól a topic? Ennek a hasznosságát nem nagyon értem.
Másnak is van ilyen? Nálatok milyen szavakból lett keresőszó?
jún. 20. 17:58
2/9 A kérdező kommentje:
jún. 20. 18:14
3/9 A kérdező kommentje:
Te is látod?
Vagy csak nálam van glitch?
jún. 20. 18:15
5/9 anonim válasza:
reklám, ha lent ranyomsz a kék ablakra es az Xre akkor eltünik
6/9 A kérdező kommentje:
5, nem a kis kék fül ami alul felugrik. Ez a szövegben van, amit én írtam.
jún. 20. 18:51
7/9 anonim válasza:
tudom, de ha az ablakot bezarod, akkor a szövegben a kutyay is visszavaltozik normalis szöveggé
8/9 anonim válasza:
Nálam semmi sem látszik, reklámblokkolót használok, lehet azért.
9/9 anonim válasza:
Ezt én is észre vettem nemrég. Nekem egyébként Brave böngészővel telefonon nem mutatja ezeket.
Szerintem ez egy újítás az oldalon. Ami őszintén egy haszontalan sz*rság... Inkább koncentrálnának olyan újításokon aminek van is értelme. Mint pl a válaszolok alá kommentelés. Ez megoldaná a kérdések szét spammelése problémát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!