A toplistán benne vagy az első 250-ben?
Úristen, mik vannak a toplistákon!!!
3000-nél több kérdés, közel 300.000 válasz!!! Atyaég... kb. 6600 napja működik az oldal, tehát kb. kétnaponta egy kérdés, és napi 50 körüli válasz. 18 éven keresztül.
Ne mondja senki, hogy ez nem beteges! :)
A kategóriában az első 70-ben, a 30 naposban az 1164. vagyok, az all time toplistán pedig 2328. vagyok.
Pedig minden nap itt vagyok. Van is, hogy elég sokat. Csak keveset válaszolok, inkább olvasgatok.
// ✎ 5-ös válasz írója! (2024. jún. 6. 09:57)
Ha a Gy.k. teljes működési napszámával számoltál, akkor bizonyára az All-time toplistáról szemezgettél.
Kérdéseknél igencsak kis értékeket találtál. Bizonyára nem nézted meg a további lapokat.
36 342 pont is van kérdésért, ami 12 114 kérdésért kapható
25 710 pont is van kérdésért, ami 8 570 kérdésért kapható.
Ezek igencsak meghaladják a 3 000 kérdést.
Válaszért nem csak „közel 300.000” pont van, hanem 360 245 is.
Ebből az írt válaszok száma megközelítőleg sem számolható ki. Egyrészt, a 6-os válaszban írt ponttartomány miatt (2024. jún. 6. 10:12) Másrészt, ehhez még hozzájön, hogy messze nincs minden válasz értékelve. (Lehet, hogy módosul, de ennél a kérdésnél 9 választ látok, és csak 2-nél van értékelés.)
De, zajlik mások válaszainak értékeléséből szerzett pont bajnokság is. Ebben még az értékelésekért kapott pontok tekintetében 5. legtöbb pontot szerzőnek is 410 603 pontja van.
Jó nagy szám, pláne a még előbb levőké.
Egy értékelésért (+1), 0, vagy (-1) pont kapható. (0 akkor, ha értékelt, de nem jön össze a válasz értékének megjelenítéséhez szükséges feltétel.)
Ha egy fiókból 10 értékelést végeztek, és 8 értékelés hasznosan történt, 2 pedig nem hasznosan, akkor ezért 8*(+1)+2*(-1)=6 pont jár. Az értékelési százalék pedig 8/10*100=80%.
Tehát, ha egy 80%-os értékelési százalékú fiók 6 pontot szerzett mások válaszainak értékeléséért, akkor 10 olyan értékelést végzett, amikor megjelent a válasznál értékelés. Azaz, legalább 66,6..%-kal több értékelést kellett végeznie, mint ahány pontja látszik a táblázatban (6*1,6666…=10)
A 2020. május 12-i változtatás előtt a toplistákban látható volt a válaszadási (akkor még nem volt kategóriánként meghatározva) és értékelési százalék is. Változtak a nevek is, változhattak az egyes neveknél az értékelési százalékok, de beazonosítási lehetőség nélkül – mivel azóta nem közlik ezeket – az akkori első olyan tízben, akik értékelésből a legtöbb pontot szerzeték, volt, akinek 70%-volt az értékelési százaléka. Bőven-bőven több értékelést kellett végeznie, mint a látható nagy pontszám volt.
Vannak szorgos gyakorizók; bár hozzá nem értőként akár olyat is feltételezve, ami lehet, hogy nem is tehető meg, arra is gondoltam, hogy pl. a nagyszámú értékelést nem manuálisan végzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!