A tulajdonosnak miért éri meg fenntartani a gyakorit, mint weboldal?
Amellett, hogy ki kell fizetni a szerverbérlést, domaint, moderátorok bérét, stb…
Értem, hogy sok a reklámfelület, de csak abból annyi pénz folyna be, hogy anyagilag megérje?
Dehogy átláthatóbb. Sokkal jobb lenne úgy, mert jelezni ha csak a te válaszod alá írtak volna.
Az meg milyen ó divatu már hogy a sorszámokat kell irogatni stb.....
Ezzel a újítással csak azt a kérdést nyitnád meg ahol neked írtak, ebből is jobb. Szerinted miért divat ez minden modern (normális) oldalon?
De persze, jobb szét spammelni más kérdését, és sorszámokat biggyeszteni.
Ki hogy. Én mondjuk nem csak a nekem érkezett válaszokra vagyok kíváncsi.
Ha hozzászólok egy kérdéshez, akkor azért teszem, mert érdekel a téma.
Ha meg unalomból válaszolok, akkor meg ki is törlöm, hogy egyáltalán ne jöjjön értesítés új válaszról.
Te ehhez a régimódihoz vagy hozzá szokva, de az új fajta sokkal praktikusabb lenne. Régen youtubon is hasonló volt mint itt, csak ott már haladtak a korral.
Bár ehhez lehet kellen látszódjon a felhasználónév, nem tudom.
De nézzük a jó oldalát, nekünk sokkal jobb van mint például a románoknak vagy az oroszoknak. Bár, már a redditre mennek nagyon sokan. Magyarok is.
Lehet csak a facebook alapján vagyok ellene. Lehet egy normálisan működő értesítéssel én is mellette lennék.
Mert nekik milyen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!