Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A tulajdonosnak miért éri meg...

A tulajdonosnak miért éri meg fenntartani a gyakorit, mint weboldal?

Figyelt kérdés

Amellett, hogy ki kell fizetni a szerverbérlést, domaint, moderátorok bérét, stb…

Értem, hogy sok a reklámfelület, de csak abból annyi pénz folyna be, hogy anyagilag megérje?

máj. 31. 08:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dehogy átláthatóbb. Sokkal jobb lenne úgy, mert jelezni ha csak a te válaszod alá írtak volna.

Az meg milyen ó divatu már hogy a sorszámokat kell irogatni stb.....

Ezzel a újítással csak azt a kérdést nyitnád meg ahol neked írtak, ebből is jobb. Szerinted miért divat ez minden modern (normális) oldalon?

De persze, jobb szét spammelni más kérdését, és sorszámokat biggyeszteni.

jún. 1. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Ki hogy. Én mondjuk nem csak a nekem érkezett válaszokra vagyok kíváncsi.

Ha hozzászólok egy kérdéshez, akkor azért teszem, mert érdekel a téma.

Ha meg unalomból válaszolok, akkor meg ki is törlöm, hogy egyáltalán ne jöjjön értesítés új válaszról.

jún. 2. 01:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Te ehhez a régimódihoz vagy hozzá szokva, de az új fajta sokkal praktikusabb lenne. Régen youtubon is hasonló volt mint itt, csak ott már haladtak a korral.

Bár ehhez lehet kellen látszódjon a felhasználónév, nem tudom.

De nézzük a jó oldalát, nekünk sokkal jobb van mint például a románoknak vagy az oroszoknak. Bár, már a redditre mennek nagyon sokan. Magyarok is.

jún. 2. 01:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet csak a facebook alapján vagyok ellene. Lehet egy normálisan működő értesítéssel én is mellette lennék.

Mert nekik milyen van?

jún. 2. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!