Melyik téma a legnépszerűbb a gyk-n?
Egyetértek, szerintem is a szexualitás. Napi szinten követek mostanra vagy 8-10 kategóriát. És van hogy néha ritkán átnézek 1-1 másikba is, pár napra visszamenőleg szüretelni. Na most a kedvenc 8-10 kategóriámból 3 minősül nagyobbnak, ahol több a kérdés napi szinten. És amikor több napra visszamenőleg olvasok mert pl elmaradásba kerültem pár nap kihagyással, akkor toronymagasan a szexualitás az, ahol a legtöbbet kell visszalapozzak 1-1 nap keretén belül.
Valahol logikus is, nem véletlen hogy a termékeket is sokszor szexualitással próbálják eladni az embereknek. Meg hogy mai napig az az egyik legerősebb, legelemibb húzóerő.
A 2-es válasz elgondolkodtatott, és kigyűjtöttem a friss kérdéseket. Ezek 24 órán belül megjelent kérdések.
Táblázatba foglaltam, hogy melyik kategóriában hány friss kérdés van, ezekre mennyi válasz érkezett.
Most ez a helyzet: [link]
Szerintem kb így van a sorrend
1 szexuálitás
2 gyerekvállalás, nevelés
3 tini párkapcsolatok
4 felnőtt párkapcsolatok
5 politika
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!