Csak nekem furcsa, ha privátban kapok egy nyomdafestéket nem tűrő üzenetet és kimásolom, beteszem hogy mindenki lássa, ezt az üzenet írója minden további nélkül töröltetheti és törlik is a kedvéért?
Figyelt kérdés
máj. 12. 13:43
2/5 anonim válasza:
E-mailben kell írni a moderátoroknak, hogy legyen esély a tiltására. Nem garantált, hogy megtörténik, de amit csinálsz az tilos. Azért is, mert magánbeszélgetést hozol nyilvánosságra; azért is, mert offolod vele a kérdést; azért is, mert még idézve sem tolerálható a trágár komment; és azért is, mert egy anonim oldalon nem tudod semmivel bizonyítani, hogy valóban más üzenetét tetted közzé, vagy sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nagyjából én is így gondoltam.Persze az, hogy "olvass szabályzatot" válasz olyan, mintha egy gépjármű, vagy bonyolultabb háztartási gép hibájáról érdeklődne valaki, és azt a választ kapná: Olvasd utána a 400 oldalas kezelési utasításban.
máj. 12. 19:58
4/5 anonim válasza:
Biztos hallottad már a mondást: a szabályok nem ismerete nem mentesít a következményei vagy felelőssége alól. Itt a regisztrációnál be is pipálod, hogy betartod azokat (akkor is, ha nem voltál hajlandó elolvasni, legfeljebb a következményeit viseled).
5/5 anonim válasza:
↪ 3/ A kérdező kommentje (2024. máj. 12. 19:58)
Nem én írtam azt a választ, de természetesnek tartom, hogy a regisztráltak tudnak a Szabályzatról, és ha nem is tartják fejben, de ha szabálytalanság miatt törlik kérdésüket, válaszukat, ami miatt értetlenkednek, legalább akkor megnézik.
Nem olyan, mint egy 400 oldalas kezelési utasítás. A gyakorikerdesek.hu szabályzata mindössze 6 pontból áll; és regisztráció alkalmával el kellett fogadnod. Az más, hogy te, eszerint még utólag sem voltál hajlandó ránézni, mert fogalmad sincs a méretéről.
Hogy ne vessz el a végtelen hosszú szövegben, segítek a vonatkozó rész megmutatásával: [link]
A Szabályzat elérhetősége minden lapról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!