Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ennyi ember használ régi...

Ennyi ember használ régi billentyűzetet?

Figyelt kérdés

Miér van hogy egy csomó ember nem képes ékezeteket használni a válaszok megírásakor??

Má "tokre" fölbaszom magam hogy nem lehet normálisan olvasni mer minden második szónál vagy pákó jut eszembe vagy valami beszéd hibás fogyatékos!!

2010. okt. 26. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
en kulfoldon elek. mobilrol hasznalom az internetet es csak angol nyelv van a mobilomba. 18 f
2010. nov. 24. 23:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Kössz A válaszokat:D
2010. nov. 25. 13:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem értem miért olyan nagy ügy ez.Ezerszer rosszabb,amikor tele van helyesírási hibával egy válasz,vagy egy kérdés,mint ha vki nem használ ékezetet.Csak ti fújjátok ezt fel nagyra..
2010. nov. 25. 21:26
 14/14 199303 ***** válasza:
szerintem se nagy baj h valaki nem használ ékezetet:)van egy ismerösöm ö külföldröl jött magyarországra és hozászokot h nincs ékezet a billentyüjén itt magyar billentyüje van de megszokta és ékezet nélkül ir szerintem nincs vele semmi baj normálisan lehet ugyan ugy olvasni amit ir:)
2010. nov. 26. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!