Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy ezen az...

Miért van az, hogy ezen az oldalon sok kérdéshez azt írják hogy miért nem írtad be a keresőbe kiadta volna? Akkor miért is van ez az oldal?

Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
hát tudod, ezt én sem igazán értettem, soha nem is mondtam ilyet, mert elég kellemetlen visszakeresni órákat mire megtalálod... Mindenesetre szerintem azért csinálják ezt, mert ha már egy csomószor válaszoltak, akkor minek mégegyszer?
2009. jan. 4. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem "mér" hanem miért, nem "mérnem" hanem miért nem, nem "kiatta" hanem kiadta, és nem "felháborottan" hanem felháborodottan. Jártál te valami féle iskolába?

Amúgy azért írják oda sokaknak, hogy nyugodtan beírhatta volna a keresőbe, mert amikor kiírsz egy kérdést, akkor oda van írva, hogy ugye megnézted a keresőben, hogy nem kérdezték meg a kérdésedet korábban. Mert elvileg az oldal szabályai közé tartozik, hogy ne írj ki olyan kérdést, amit már egyszer feltett valaki. Csak sokan lusták keresni. Pedig csak pár szót kéne beírni a keresőbe és egy entert nyomni, ez nem vesz el órákat senki életéből, csak 1-2 perc az egész.

2009. jan. 4. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:
bocsi a helyes írási hibákért de siettem és nagyon ideges voltam ez miatt! de most már értem köszi szépen mindenkinek ;)
2009. jan. 4. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert minden nap 20x előfordulnak pl: a "terhes vagyok?", az "elég nagy a péniszem/mellem?"kérdések!Ja és a "hogyan jussak el az orgazmusig?"is!Ezekre a kérdésekre már 100x válaszoltunk és idegesítő,hogy 101-edszer is megkérdezik!Főleg,hogy mielött kiírják a kérdést, megjelennek a hasonló kérdések!
2009. jan. 5. 02:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert idegesítő a mindenapossá váló ,,elég nagy a péniszem?" ,,szexelhetek gumi nélkül?" illetve a ,,bejövök neki?" típusú kérdések.
2009. jan. 5. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
aha köszi szépen én még nem rég vagyok itt ezért nem gondoltam hogy még valami 100x megkérdezték köszönöm mindenkinek ;)
2009. jan. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!