Az igazoltan már feltett kérdések miért nem kerülnek törlésre?
Tudja valaki, mi az oka? Nagyon bosszantó, hogy semmibe veszik a jelentést, a kérdező által jelentett válaszokat viszont szinte azonnal törlik.
Én a szimpátiara, együttérzésre tippelnék.
Inkább anyagi. Amíg nem tolakodó és nem sért durván szabályt, nem fogják törölni. Minden újabb kérdés és válasz növeli a statisztikai adatot és oldalbetöltések számát. Ezek határozzák meg a reklámsávok árát és az oldal bevételét.
Ha egy kérdést nem tesznek fel rövid időn belül (naponta többször) szó szerint ismételve, nem érdemes jelenteni mert nem fogják törölni, mert elfér a többi között.
Ellenpélda: belinkeltem a másik két válaszát, kis időre rá mindhárom alatt azt írja az oldal, hogy törölte magát vagy tiltották. Tehát van esély a moderálásra (vagy megsértődött és lelépett, de nem erre utal a válasza):
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Ez az adott moderátor belátásától függhet. Esetleg az adott témára való rálátásától, de még az is lehet hogy végül is tényleg a jelentők számától. Volt nekem olyan technikai jellegű kérdésem ami ugyan némileg hasonló téma, de mégis teljesen más kérdés. Odajött 2 hülye pampogni aki alapból is ellenzője volt az adott témakörnek, puszta olcsóságból és frusztrációból, igénytelenségből. És elkezdtek kötekedni hogy kérdésismétlés, meg persze személyeskedni. Aztán törölve lett a kérdésem, meg is lepődtem rajta. Mert közben meg bizonyos fétiskérdések meg elmebeteg kérdések meg kiégetős trollkérdések meg szinte napiba vannak ismételve, mindezt úgy hogy ugyanaz a szöveg csak átfogalmazva a szavak sorrendje, de néha még annyi se hanem szó szerint ugyanaz a kérdés újra meg újra.
Szóval eléggé változó a kép.
#7 "Az 500-as az elmúlt 18 éve termése aminek egy része teljesen inaktív"
Dehogy. Ők voltak régebben a 30-as elején többször is. 😄 A 30 napos, meg csak az elmúlt 30 nap legaktívabb tagjait mutatja, nem az oldal tényleges, legaktívabb kérdésfeltevőit. Nem ugyanaz a kettő és nem 18 év termése, amit ott látsz. Nem mindegy, hogy beszűkült 30 nap eredményét nézünk, vagy hosszabbtávon melózik valaki a toplista éléért. Az 500-as lista végén meg ott vannak a nyilacskák, ami jelzi, hogy aktív fiókok és a tevékenységük nem állt le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!