Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért divat ok nélkül lepontoz...

Miért divat ok nélkül lepontozni a válaszokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még régen gyakran tevékenykedtem itt, aztán tartottam pár év szünetet, es most nemrég tértem vissza.

Ami viszont nagyon feltűnt, hogy szinte minden kérdésnél találomra lepontozott válaszokat látok.

Miért jó az egyeseknek, ha lepontozzák mások hasznos válaszait? Én úgy emlékszem, régen ez nem volt divat ennyire.

febr. 24. 13:29
A kérdező szavazást indított:
Szerintem is ok nélkül lepontoznak embereket
Nem figyeltem fel eddig erre
22 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Van, aki pusztán szórakozásból csinálja. Mások egyszerűen azért, mert nem értenek egyet a válaszolóval. Tipikus példa, amikor a politika kategóriában megkérdezi valaki, hogy kire szavazunk / melyik párttal szimpatizálunk: aki egy létező magyarországi pártot ír, annak hasznos a válasza, mégis mindenki lepontozza, aki másra szavaz.
febr. 24. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Rettenetesen zuhant a színvonal. Sz értékelés meg tetszik/nem tetszik megy. De vannak olyanok, akik bármiről is van szó, mindenre pirosat nyomnak.
febr. 24. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
8%
Ha látom hogy lepontoztak engem, akkor én is mindenkit le fogok.
febr. 24. 22:03
 4/4 A kérdező kommentje:
A probléma valós mivoltja már abban is megmutatkozik, hogy az erre a kérdésre írt szegény válaszokat is lepontozták.😂
márc. 1. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!