Volt már olyan, hogy egy ideig azért nem használtad az oldalt, mert idegesített a sok frusztrált és bántó bejegyzés?
A szellemi sajtreszelőt sem értem, de jó hírem van, nem vagyok megsértődve :)
Ugyanakkor csodálom, hogy a kérdésben szereplő embertípust megtestesítve te is itt próbálsz kóstolgatni :O
Engem két dolog zavar itt, az egyik az a végtelen szellemi posvány, amivel az ember csak úgy nem találkozik, mintha ez lenne a gyűjtő. Mind kérdések, mind válaszok tekintetében.
A másik meg az indokolatlanul lepontozók. Az a kérdés, hogy milyen színű a tej, beírod, hogy fehér, aztán jön valami gyökér és lepontoz mindenkit, aki ezt írta. Vagy azok, akik azért pontoznak le, mert nem tetszik nekik a véleményed, ami mondjuk a kérdés szempontjából teljesen releváns, vagyis hasznos válasz, de neki nem tetszik, ezért lepontozza. Pl a kérdés, hogy mit ettél ma, beírod, hogy tejfölt, aki meg nem szereti, lepontoz.
😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!