Ez nagyon durva! Mit gondoltok erről? Szerintetek mi lett vele?
11/13 anonim ***** válasza:
11 évesen depressziós voltam, rászoktam a cigire.
12 évesen ugyancsak depressziós voltam, kipróbáltam a füvet.
szerelem volt első szívásra.olyan érzést semmi nem tudott az előtt adni szabad voltam. :) azóta is rendszeresen dohányzom és füvezem. a cigiről le akarok szokni, de a füvet mivel tudom nem káros, így nem hagyom abba. azóta a nagyobb szenvedélyem a bélyeg lett, ami ugyancsak orvosság és ezek a drogok nem adagolhatóak túl. (LSD 1-3 grammtól max.) napi 4 doboz cigi elmegy nekem sajnos... zöld cigit ha van alkalmam annyit tekerek egy nap míg ki nem offolom magam. ha nincs rá zsé, nem érdekel mert nem vagyok rászokva csak szeretem az érzést :) 15/F
2011. aug. 11. 04:29
Privát üzenet
Szerintetek miért nem lehet neki már üzenetet küldeni? Pedig ennyire még nem voltam kiváncsí itt gyk-n semmire/senkire! Emészt a szomorúság, hogy
nagyonnehéz kideríteni ki írta a bejegyzést.
Szerintetek van rá mód valahogy megtudni, hogy ki írta ez a bejegyzést?
Durva egyébként. Nagyon fiatalon kezdte, és nagyon fiatalon lett depressziós. Szegény...
Engem is érdekel mi lehet vele, már 25 éves lehet. Ha még él egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!