Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hangos többség?

Hangos többség?

Figyelt kérdés

Vannak az oldalon olyan témák ahol van egy hangos többség és mindegy milyen választ írsz, ha nem egyezik az adott topic véleményével akkor nagyon durván lepontoz mindenki, attól függetlenül, hogy mennyire volt segítő az a válasz.

(Legyen ez politika, ezotéria, számítástecnika, mindegy igazából)

Magyarul. Nem az a lényeg, hogy mennyire segítő a válaszod, ha máshogy gondolod mint a többiek vagy nem az ott elfogadott válaszokat írod, akkor le leszel pontozva.

Ennek így mi értelme van? Vannak témakörök amikhez már hozzá sem merek szólni, mert tudom, hogy én máshogy gondolom és le leszek pontozva, hiába valid válasz, vagy segítség a kérdezőnek.

Ez ügyben tervez-e az oldal tenni valamit?

Ezért szoktam inkább kérdéseket kiírni, mert ott ha utána hozzászólok nem tudnak lepontozni.

2023. dec. 23. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
18%

"Ennek így mi értelme van?"

Semmi.

"hozzá sem merek szólni, mert tudom, hogy én máshogy gondolom és le leszek pontozva"

És mit érdekel téged? Ez segít valami pszichés problémád leküzdésében? Hogy felpontoznak gyíkhun? Orvos látott már?

"Ez ügyben tervez-e az oldal tenni valamit?"

Egészen biztosan nem. Már csak azért sem, mert az oldal nem tud. Esetleg a tulajdonos tudna, de ő meg nem akar. Nem fűződik hozzá semmi érdeke.

"Ezért szoktam inkább kérdéseket kiírni"

Komolyan, azért írsz ki hülye kérdést, mert akkor nem tudnak lepontozni érte? Te tényleg valami problémával küzdesz. Menj el pszichomókushoz.

2023. dec. 23. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, és ha eddig nem tettek ellene semmit, akkor minden bizonnyal ezután sem fognak. Ezért lett a trollok martaléka az oldal.
2023. dec. 23. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#1 És a szomorú, hogy ki tudja hány ilyen jellegű problémával küzdő használja az oldalt. Azt az oldalt, ahol a felhasználók adnak egymásnak tanácsot, segítséget.
2023. dec. 23. 21:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lesd meg a politika részleget....
2023. dec. 24. 01:35
 5/5 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha egy kérdező olyan balfasz, hogy ott az orra előtt a segítség, de nem kell neki, mert le van pontozva, akkor meg is érdemli, hogy nem kap több segítséget.
2023. dec. 24. 18:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!