Hogy lehet egy kérdést 20x feltenni anélkül hogy szétnéznétek, már volt ilyen kérdés?
Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 11:52
1/7 anonim válasza:
Úgyhogy lusták körbenézni.Gusztustalan pl. amikor a fiúk felrajkák azt a kérdést egy nap 4× klegalább hogy ez a pénisz méret nem kicsi?
De nemértem az ilyen embereket.:S
2/7 hnle válasza:
Sztem relatív hogy mi mekkora, mint a szépség :P a kérdésre a válasz, mert lusták használni a keresőt!
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az a lustaság, na meg h 14 évesek írkálnak szex témakörben mikor ki van írva h 18 éven felülieknek!! Aztán össze-vissza írkálnak, s mikor felnézek erre az oldalra egymás után egy csomószor ugyanaz a kérdés van felrakva csak más megfogalmazásba!
2009. jan. 3. 11:59
4/7 anonim válasza:
Minek raknak fel az emberek ilyen hülye értelmetlen kérdéseket?
Ez is mit keres itt? Mi köze a témához? Menj az egyéb kérdésekbe, ha ennyire szófosásod van.
Másokat is zavarnak ezek a kérdések, de most azzal, hogy te ezt feltetted, sikeresen lesüllyedtél közéjük.. Gratulálok.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgyláccik neked meg az olvasásoddal van a probléma, Nem tűnik fel h az egyéb kérdésekbe tettem fel? a másik meg h azért a szex témakörbe mert itt teszik fel a tizenévesek 20x azt a kérdést ami már 1x fel van rakva!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jan. 3. 12:13
6/7 anonim válasza:
De egyébként most tényleg. Mitől lesz jobb, hogy valaki megkérdezi, hogy "miért tesznek fel ilyen kérdéseket?"? Ez inkább csak amolyan megmutatom, hogy ÉÉN bezzeg nem vagyok ilyen. Semmi értelme. Mindenkit idegesítenek azok a kérdések, de felesleges erről vitát indítani.
7/7 anonim válasza:
Te is körbenézhettél volna, mert az a kérdés is már százszor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!