Jó ötlet lenne, ha a válaszadók be lennének számozva, pl ha 2. válaszoló vagyok és aztán 4. -ként írnék hozzá kiegészítést, akkor is 2-es szám jelenne meg a válaszom mellett?
Egy kérdésre egyszer kell figyelmesen válaszolni, nem pedig várni a vitát hogy többször is hozzákeljen szólnod.
És miért akarod hogy néha látszódjon a neved? Mikor nem vagy jó kedvedben akkor nehogy megjegyezze valaki a neved és lepontozzon egy jó válasznál?;D
Azért nem olyan könnyű ám egy ekkora oldalt fejleszteni - működés közben! Igen nagy meló, és ha hiba csúszik bele, akkor akár napokra leállhat az egész.
Az pedig százezreket, milliókat jelent forintban!
Amúgy az utóbbi egy évben szerintem fejlődött az oldal.
De lehet, tényleg nem ártana, ha a nicknevek szerepelnének a válaszok mellett, akárcsak egy fórumon.
Attól, hogy ír valaki egy nicket a válasz végére (teszem azt "Julcsi", vagy "kismonyó"), attól még anoním marad!
Legalábbis nekem ez elég egyéretelmű. ... Lehet, másoknak nem. Talán azért pontoztak le. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!