Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Jó ötlet lenne, ha a válaszadó...

Jó ötlet lenne, ha a válaszadók be lennének számozva, pl ha 2. válaszoló vagyok és aztán 4. -ként írnék hozzá kiegészítést, akkor is 2-es szám jelenne meg a válaszom mellett?

Figyelt kérdés
Így könnyebben lehetne utalni egy előző válaszra és nem lenne olyan,.hogy valaki 20-szor beírja a véleményét, mert rögtön rájönnénk. Meg arra is gondoltam, hogy emellett be lehetne állítani, hogy adott hozzászólásnál kiírja-e vagy sem a nevemet.
2009. jan. 2. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Egy kérdésre egyszer kell figyelmesen válaszolni, nem pedig várni a vitát hogy többször is hozzákeljen szólnod.

És miért akarod hogy néha látszódjon a neved? Mikor nem vagy jó kedvedben akkor nehogy megjegyezze valaki a neved és lepontozzon egy jó válasznál?;D

2009. jan. 2. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Az a baj, hogy az oldal bőven kinőtte magát, rengeteg fejlesztés elkéne, hogy százszor kényelmesebbé tegyék az oldal kezelését. Az oldal vezetői sajnos egyáltalán nem fejlesztik az oldalt, bezzeg a moderálás nagyon megy nekik.
2009. jan. 2. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Azért nem olyan könnyű ám egy ekkora oldalt fejleszteni - működés közben! Igen nagy meló, és ha hiba csúszik bele, akkor akár napokra leállhat az egész.

Az pedig százezreket, milliókat jelent forintban!

Amúgy az utóbbi egy évben szerintem fejlődött az oldal.

De lehet, tényleg nem ártana, ha a nicknevek szerepelnének a válaszok mellett, akárcsak egy fórumon.

2009. jan. 3. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont az a lényege, hogy ez egy anonim oldal. Mert teszem azt mi van, ha valaki tudna hasznos választ írni, de nem teszi, mert nem szeretné, hogy valamelyik ismerőse felismerje a nevéről vagy akármi. Aki akar az ír nevet, ennyi.
2009. jan. 3. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a számozás nem hülyeség. Akkor sokkal egyszerűbb lenne megszólítani azt, akinek reagálni akarunk a válaszára.
2009. jan. 3. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól, hogy ír valaki egy nicket a válasz végére (teszem azt "Julcsi", vagy "kismonyó"), attól még anoním marad!

Legalábbis nekem ez elég egyéretelmű. ... Lehet, másoknak nem. Talán azért pontoztak le. :S

2009. jan. 4. 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb lenne, ha be lehetne állítani, hogy mikor írja ki és mikor ne. Azért lenne jó, mert van, hogy olyan választ írok, hogy jó lenne, ha az ismerőseim nem tudnák. Pl. ha az éretlen húgom megtudná, hogy a szex és szerelem témakörbe írogatok, rögtön elkezdene vele szívatni. :( Egy nicknévről is rögtön rájöhet egy közeli hozzátartozóm, hogy én írtam, mert arról nevezem el magamat, amit szeretek, ráadásul a legtöbb fórumon ugyanazon a néven vagyok ragisztrálva. Nem mindig lenne jó, ha felismernének.
2009. jan. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!