A normális válaszokat miért kell lepontozni, a baromságokat meg felnyomni?
Nem egy témakörben, nem egy kérdésben láttam azt, hogy a normális válaszokat, amikkel lehet valamit kezdeni, azok nulláig vannak sokszor lepontozva, ami szerintem nem reális.
Ellenben az egyszavas, idióta, nem segítőkész válaszok mindig 100%-osok.
Miért nem gondolkoznak sokan el azon, amit nekiállnak leszólni, pedig elég egyértelmű, kérdésre felelő, normális válaszok születnek.
Viszont amikor pl. kérdeznek egy olyat, hogy mit tegyek, normális-e ez, stb, vagy mit csináljon az illető, és mellette egy mellékmondat erejéig feltesz egy eldöntendő kérdést, csak arra válaszol mindig, vagy azt mondják neki, hogy hülye vagy fiam/lányom, maradj inkább csendben, stb...
Miért ilyen "buta" sok ember?
Én megértelek. Engem is zavar.
Na és, amikor válaszolok és a válaszom JÓ. És lepontozzák kb 18%ra. Aztán utánam még 7-8 ember beírja TELJESEN ugyanazt, az övék persze 100%os. Holott csak ebmásolják amit én írtam.
Elmehet mindenki oda ahová gondolom. Én rendesen használom az oldalt mégis néha úgy nekem ugranak...
Mindenkinek más a hasznos válasz. Kinek ez, kinek az.
Az, hogy szerinted egy válasz nem hasznos, még nem azt jelenti, hogy másnak sem az.
Vagy esetleg te akarod szabályozni, hogy mi a normális, és mi a buta válasz???
Mellesleg ez a kérdés már ezerszer volt. Érdemes a keresőt használni, mielőtt kérdést írsz - különben áttekinthetetlenné válhat az oldal.
Kérlek, rákerestem, azt a kérdést is megnéztem, amit az első válaszoló beszúrt!
Nem ugyanaz a tartalma.
Én másra voltam kíváncsi.
A lepontozás pedig csak azért zavar, mert akármennyire ésszerű a válasz, az illető nem fogja látni valószínűsíthetően, mivel nem fog neki megjelenni.
A jópofás válaszadások lenyomása pedig egy picit más témakör szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!