Volt már hogy törölték kérdéseteket valaha?
Több is, nem mindenre emlékszem.
Pl. a humorban rossz helyesírás miatt jelenthették, de a poén arra épült. Nem, nem ütye lyó a heje sírásom színtű. Szintén ott egyértelműen kitaláció… na de miért gond?
Volt, hogy azonos címeken lévő cégekről kérdeztem, és azt írták rá, sérti az érdekeiket.
Többször is. Volt, amelyiknél értettem miért, de olyan is, amivel fogalmam sincs, mi volt a baj. Egyszer az volt az indoklás, hogy egy másik felhasználóról szólt a kérdés, amit el is fogadnék, ha nem lenne egy sereg hasonló, ráadásul ugyanazt, amit én, más is megkérdezte évekkel ezelőtt, és az ő kérdése még mindig megvan. Aztán törölték azt a kérdésem is, hogy érzik-e már az oltottak a beültetett chip hatását - ezt megértem, hiszen szimpla gúnyolódás volt, a gond megint csak az, hogy egy csomó, szintén gúnyolódó kérdés meg vígan maradhat.
Viszont az évekkel ezelőtti “Szeretsz b* szni?”-kérdésem, amiről azt hittem, hogy azonnal törlésre kerül, még mindig megvan. 😂
Igazából itt egy dolog fontos: ennek az oldalnak az érdekeit ÉS a működését se zavarhatja (pl. túl sok munkát okoz).
Néha van olyan is, hogy (azt hiszik), sérti a keresztényeket vagy a kapcsolt kört. Mást lehet, őket nem.
A többi teljesen attól függ, hogy egy normális moderátor elé kerül-e, vagy éppen a másik jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!