Várhatóan lesz majd valaha olyan fejlesztés, hogy kérdésenként el lehet dönteni, hogy látszódjon-e a felhasználó nevünk vagy sem?
3. Semmit nem értettél meg a kérdésből.
Arra gondol, hogy mondjuk kérdez kajáról, és látszódjon a nickje. Ír a politikába, ott meg nem akarja, hogy kiíródjon.
Kérdező, de akkor már lehessen ki/be kapcsolgatni a válaszoknál is, nem?
Semmi értelmét nem látom. Én csak azért nem íratom ki a nevem, mert sok helyen ugyanezt használom, olyan oldalon is, ahol minden adatom látszik.
Tehát a teljes nevem, e-mail, telefon, lakóhely, minden.
De ha te neved nem ilyen, akkor nem édes mindegy? Mi értelme lenne egyenként eldönteni?
Egyébként a cég összes weboldala minimalista. Ha elegendő bevételt hoz így is, akkor minek költeni rá?
#3:
Én most is e-mail címmel lépek be, de amúgy tényleg arra gondoltam, amit a #4 váloszoló leírt.
(Persze biztos van olyan is, aki minden alkalommal nem igazán szeretné beírni az e-mail címét, mert pl. valamiért jobban félti, mint a jelszavát.
Az azonosító viszont láthatóan nem csak belépésre lett kitalálva, hiszen megjeleníthető. Egyáltalán belépésnél megadható itt?)
#4:
"Kérdező, de akkor már lehessen ki/be kapcsolgatni a válaszoknál is, nem?"
A példádból kiindulva akkor már a toplistán is lehessen elrejteni :)
Köszönöm hogy írtál. Bár ha nem akarod, hogy tudjanak rólad, akkor miért nem másik azonosítót adtál meg?
Ja és akkor jön a következó, hogy privátban sem tudsz válaszolni névtelenül.
Semmi értelmét nem látom.
A válaszoknál mi lenne?
Ez egy anonim oldal. Pont ez a lényege. Régebben még a szlogen is erre utalt. Aki nem akarja, hogy lássák a nevét, az sehol sem akarja. Miért akarná bárki, hogy valahol látszódjon, valahol ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!