Örülsz, hogy elérted a harmadik szintet itt? De miért?!
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 13:22
1/7 anonim válasza:
Nagyon nem lennék boldog, mert 5. szinten vagyok.
2/7 anonim válasza:
Engem is lelombozna, és tisztességtelen jelenségnek tartanám, mivel én is 5. szinten vagyok, és semmi olyat nem csinálok, ami miatt le kellene fokozni engem.
3/7 anonim válasza:
Anno amikor elértem, akkor örültem.
Hogy miért örültem? Azért, mert gyakrabban írhattam ki kérdéseket.
(Most feljebb vagyok, ennek még jobban örülök vagy inkább örültem anno. Egy ideje már nem érzek emiatt boldogságot, természetesnek veszem, mert a feltételeknek megfelelek.)
4/7 anonim válasza:
Engem nem igazán izgat hogy hányas szintén vagyok. Már elértem a maxot. (5. szint)
5/7 anonim válasza:
Én egész eddig azt hittem, hogy az ötödik a legrosszabb szint (ötödiken vagyok) :D
6/7 A kérdező kommentje:
Ötödik emeleten?
2023. szept. 27. 07:55
7/7 Senior Séf válasza:
Mi a ménkű az a harmadik szint? Én azért vagyok itt, hogy segítsek,ha tudok, vagy megkérdezzem, amit nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!