A gyakori kérdések miért enged visszaregisztrálni mindig ha kibannolom, illetve megszüntetem magamat az oldalról?
Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 15:19
1/11 anonim válasza:
Az, ha megszünteted a regisztrációt a saját döntésed. Miért ne gondolhatnád meg magad és regisztrálhatnál újra?
2/11 A kérdező kommentje:
há me ugyanazzal az e-mail címmel jöttem vissza! Talán a gyík felejt?
2023. szept. 16. 16:06
3/11 anonim válasza:
Hogyan történik a felhasználói fiók és a hozzá tartozó személyes adatok törlése?
Ha a regisztráció törlése gombra kattintasz, a felhasználói fiókodhoz beállított e-mail címedre levelet küldünk egy linkkel, melyre kattintva a szándékod megerősítheted.
7 napon belül e-mail címed véglegesen törlődik az adatbázisunkból.
Tehát azért tudsz újra regisztrálni ugyanazzal az e-mail címmel, mert törlik az adatbázisból 7 napon belül.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem hülyeség ez?
Én szerintem az!
2023. szept. 16. 19:42
6/11 A kérdező kommentje:
Mi értelme van visszajönni 7 nap után ugyanazzal a címmel? Folytatni a spammelést, trollkodást... félévente van visszatérés :D
2023. szept. 16. 20:18
7/11 anonim válasza:
Ha saját magadtól törlöd magad miért ne engednének vissza?
8/11 anonim válasza:
Ha meg csak trollkodni akarsz, akkor miért nem ekresel helyette értelmesebb elfoglaltságot?
9/11 A kérdező kommentje:
Megtaláltad magadnak a választ.
2023. szept. 16. 22:57
10/11 anonim válasza:
Ha bannolnak, nem engednek vissza.
Ha te törlöd a reg., az saját döntés, miért ne regelhetnél ismét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!