Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak én unom már cseszettül,...

Csak én unom már cseszettül, hogy minden nap van 15 olyan kérdés hogy: "Terhes vagyok-e? "

Figyelt kérdés
Komolyan a csajok állandóan lehurrognak minket ha valaki feltesz egy olyan kérdést, hogy túl kicsi-e neki? De arra nem gondolnak, hogy pl ugyanolyan hülyeséget kérdeznek meg ők is napi rendszerességgel. Szerintem ha csinálnánk egy statisztikát akkor kiderülne, hogy azok közül akik itt megkérdezték, hogy terhesek-e millióból egy lenne aki tényleg pozitív lett. De kíváncsi vagyok véleményekre ezzel kapcsolatban!
2009. jan. 1. 22:31
1 2
 11/20 anonim válasza:
87%
Szerintem nincs igazad...teljesen más a két kérdés...hát az hogy állandóan arról érdeklődnek a pasik hogy egyik testrészük nem é kicsi...már ne is haragudj....ugyse tud vele mit csinálni...tök felesleges és gyerekes kérdés..a terhességnél viszont ugye van a 72 órás, és az nemcsak alányok miatt fontos kérdés...végülis sperma is kellett hozzá, na meg ott a nagy ijedség , anyuhoz mégsem mehet....ez teljesen más....!!!
2009. jan. 1. 23:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen van barátnőm, kösz, hogy kérded, nagyon jól megvagyunk. Már több mint fél éve, nekem ő az első, és fordítva. Egyszerűen nem értem meg, hogy ő mért tudja pontosan mindenféle kérdezés nélkül használni pl a fogamzásgátlót(míg mások nem)? Nem is tudom talán ELOLVASSA MI VAN A DOBOZON MEG A HOZZÁ JÁRÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁSON! (akinek nem inge nem veszi magára) Szerintem több időt, és főleg több pénzt kéne mondjuk költeni iskolai szinten felvilágosításra! Mert egyáltalán nem elég az amit "kapunk"... Szóljon aki nem így gondolja!
2009. jan. 1. 23:19
 13/20 A kérdező kommentje:

Én tudom, hogy a két kérdés más..én azt nem értem, hogy mért reagálják le a két kérdés ugyanúgy...már ne is haragudj de mindegyikre van egy sablonszöveg

1)nem a méret a lényeg, ne aggódj, nem az számít hanem, hogy játékos

2)nem ennek nagyon minimális esélye van, persze van de millió az egyhez

Komolyan ez megy minden ilyen kérdésnél (de legalábbis a 90%ánál)

2009. jan. 1. 23:23
 14/20 Hintalow ***** válasza:
73%

Rajtam kívül nem unja még senki, hogy naponta átlag 1x van itt olyan kérdés, mi szerint:

"Ti nem unjátok még, hogy naponta 300 terhes vagyk-é? kérdés van itt?"

:D

2009. jan. 1. 23:43
 15/20 anonim ***** válasza:
98%
Igen, nem ártana, ha legalább azt elolvasnák, amit kidob a gép, mielőtt tényleg fölteszik a kérdést.
2009. jan. 1. 23:46
 16/20 anonim ***** válasza:
42%

Talán mert neked teljesen természetes dolog, hogy a barátnőd fogamzásgátlót szed, nem kell a gumival meg semmivel se foglalkoznod, így elég egyszerű! De ha együtt lennétek mondjuk már 1,5 éve, és gumival kéne védekeznetek, simán előfordulhatna, hogy 1 pillanatra elvesztitek a fejeteket. Aztán akkor a te barátnőd is jöhetne ide kérdezni. Mert nem a te tested, a fiúk könnyen elintézhetik annyival ilyen esetekben, hogy jaj szívem, hiszen szinte 0 az esélye. Hiába közös a felelősség, valahogy a lányoknak akkoris jobban kell aggódniuk, mert az ő szervezetük és életük a tét, és mégha alig van esély, akkoris jól eshet a tapasztaltabbak szavai, mondjuk ezen a fórumon.

És ennyi erővel miért van minden nap min 2 uolyan kérdés (első szerelem, hogy jöjjek össze vele, mit vegyek neki stb)?

2009. jan. 1. 23:59
 17/20 anonim válasza:
67%
Néhány emberen elég nehéz kiigazódni.Ez az oldal direkt arra lett kitalálva hogy azok akik nem tudnak valamit, kérdezzenek.Teljesen jogtalan felhúzni magad ezen, ha nem tetszik akkor ne válaszolj.A pasik könnyen beszélnek, mert nem ők azok akik teherbe eshetnek,és nem kell abortuszra menniük.A nők sokkal kiszolgáltattabbak, mert ha megtartja a gyereket, akkor fel is kell nevelni, és van (jónéhány) pasi aki ilyenkor megfutamodik mondván hogy nem is az ő gyereke (tisztelet a kivételnek).
2009. jan. 2. 00:03
 18/20 A kérdező kommentje:
úgy utálom ezt a "pasik könnyen beszélnek" dumát...amúgy meg én mondtam a barátnőmnek, hogy inkább gumival és hagyja a foggátlót (ismerem a mellékhatásait)...szóval nekem rohadtul nem természetes jó lenne ha nem ugatnál le mert nem is ismersz...ennyit rólad
2009. jan. 2. 11:17
 19/20 anonim válasza:
14%
Orbitális egy tapló vagy ugye tudsz róla?!Mi a f*szért üvöltöd le a másikat?Ennyit rólad, csak gratulálni tudok.
2009. jan. 2. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:
31%
Minek jársz ide, ha unod a kérdéseket. Ha lány lennél téged is jobban foglalkoztatna, így meg gondolom más foglalkoztat, de akkor ne járj ide. Rólad meg ennyit.
2009. jan. 2. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!