Szabad-e válaszban konkrét linket elhelyezni?
Amennyiben az informatív, nem káros oldalra vezet, nem ütközik jogszabályba, nem reklám...
Csak mert az utóbbi időben törölték néhány ilyen hozzászólásomat, indoklás, üzenet, figyelmeztetés nélkül.
Az oldal felhasználási feltételei között nincs ilyen tiltás.
Jó.....A politikai hozzászólásokat szerintem majdnem mindenhol szelektálják kényük-kedvük szerint. Nem tudom, hogy itt hogy van, mert igen-igen ritkán olvasok + szólok hozzá politikai kérdésekhez, és nem is teszek fel ilyen jellegű kérdéseket.
A másik kettőt kicsit nehezemre esik elképzelni, hogy a politikai nézeteltérésekhez hasonlóan szelektálnák. Szerintem itt nem a linkkel, hanem a hozzászólásod stílusával van a gond. (Bár e kettő hozzászólás alapján nem tudom azt mondani, hogy erős válaszokat adsz, de nem tudom...) Talán, ha kapnának pénzt innen-onnan, hogy védjék őket...de kik fizetnének érte? Mert nincsen ebből senkinek se haszna és senkinek anyagi kárt nem okozol.
A 11-es hozzászólásod pedig úgy hangzik, mintha minden kérdésre egyetemesen igaz lenne. Ha nincs kifogásukra, akkor miért törölnék. Idő hiányában nem olvasnák el és a többségre hagyatkoznának? Ha túl hosszú a hozzászólás, akkor lehet...
A stílusra visszatérve: Gyakran nem vesszük észre, hogy hogyan viselkedünk másokkal szemben. Mások mondanak valamit, mi pedig legyintünk rá. Lehet, hogy van benne igazság, meg kellene vizsgálni, önkritikát kellene alkalmazni. Az erőszakosságot senki sem szereti, és a felsoroltakban igen nagy ellentétek lehetnek*. A vitából pedig gyakran erős meggyőzésre való törekvés lesz, ami egyenlő lesz a veszekedéssel. Ami tehát esetlegesen jól indult, annak a vége rossz.
*és mint megtanultam, hogy a meggyőzés nem úgy megy, mint ahogyan az ember elgondolja, még akkor se, ha mindent jól csinál...nos, ezért kerülöm nagy ívben a politika kérdéseket. Félek is attól, hogy a 72-73%-om 70 alá esne, és az eleve magas, 15 perces limit helyett csak 30 percenként tudok majd kérdéseket feltenni. Meg egyébként is, és elsődlegesen ez az ok, hogy Igen Meggyűlöltem konfrontálódni.
Mindezt úgy írom, hogy nem ismerlek, nem ismerem a stílusodat.
Ha neked van ideged nézeteltérések mély csatáiba beszállni, és még nem tapasztaltál túúúúlságosan is sok igen felettébb értelem-hiányos nézőpontot, akkor csak folytasd. Ha pedig szeretnél rátérni a 0 konfrontáció útjára, akkor legyél kialvatlan, éhezz rengeteget (olyan éhezéseket, amik igen kemények), legyél teljesen erőtlen, és amikor teljesen erőtlen vagy, na akkor próbáld meggyőzni az egyértelműen értelem-hiányosokat. Nekem túlnyomó részt ez segített abban, hogy kezdegessem elhagyni az értelem-hiányos emberek szavaira a válaszokat. Nem értelem-hiányosok között kell az embernek forgolódnia és a meggyőzhetetlent megpróbálni meggyőzni. (Várhatóan nagyon hamarosan fizikailag és virtuálisan is elhagyok egy értelem-hiányos muszáj légkört. Hűűű milyen jó is lesz! Már sokat ábrándozok az érzésen, mert egyre közelebb az idő, így egyre jobban bele tudom élni magam.)
Ha pedig tudod, hogy nem tudod meggyőzni azt a valakit / valakiket, akkor miért szállsz csatába? Tudom én, hogy milyen ez, mert sokszor én is ugyanígy cselekedtem. Értelmes légkörrel kell megtöltenie az embernek magát és akkor hamar elmegy a kedve az értelem-hiányosok meggyőzés próbálgatásáról.
Ha pedig elismerést akarsz szerezni a nézeteiddel - én is ezt akartam, és te se csinálod másért, mert tudom jól, hogy mindnyájan ugyanúgy működünk -, akkor rossz helyen jársz. Értelmes légkörben!, értelmes légkörben! legyen részed, és akkor majd az értelmes légkörből kapni fogsz elegendő elismerést és elmegy a kedved a 0 elismerést nyújtó értelem-, és személyiség gyilkos válaszoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!