Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a GYIK a "Japán, Kína, Korea" kulcsszavak kombinációjára majdnem 10 oldalnyi kérdést mutat?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 12:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Illetve sokan azt sem tudják, mi a különbség az ottani emberek és a nyelvük közt. Én japánul, kínaiul középfokon, koreaiul alapfokon beszélek.
2023. aug. 14. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
"Kaptál egy zöld pipát, mert időt szántál a válaszra" - Csakhogy nem a válaszra szánt idő függvénye, hogy hasznos-e egy válasz. 1-es válaszoló félreolvashatta a kérdést (ez velem is megtörténik időnként). Mivel nem jól válaszolt a kérdésre, ezért a válasz egyértelműen "nem hasznos". De más valaki is félreolvashatta, mert rajtad kívül más is pozitívnak értékelte a hozzászólását.
2023. aug. 14. 16:34
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

↑ 2/ A kérdező kommentje: [Kaptál egy zöld pipát, mert időt szántál a válaszra, de az össze témára érvényes, amit mondtam, nem csak az "Egyéb kérdések"-re.]

Nem tudom mit mondtál, nem hallhattam, viszont olvastam, amit írtál: »a 𝐆𝐘𝐈𝐊 a "Japán, Kína, Korea" kulcsszavak kombinációjára«.

Ott kerestem és mutattam, nem a teljes „Egyéb kérdések” kategóriában. Ha az összes témára érvényeset akartál írni, akkor az nem a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések), hanem a Gyk (Gyakori kérdések).

[Írd be vesszővel a három országot egymás mellé és tádámm!]

Akkor az – tádámm! – nem kulcsszavak kombinációja, hanem keresőszavas keresés, vagyis, címben szerepelő szavakban is keres, nem csak kulcsszavakat vizsgál. Így például megjelenik ez a kérdés is, amihez nincs is kulcsszó: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

És nem értem, miért olyan nagy dolog, hogy – a kérdésed kiíráskor – 12 366 510 kérdésből volt 211 olyan, amelyikben ez a három ázsiai ország együtt szerepel; akár címben, akár kulcsszóként.

2023. aug. 14. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánatot kérek 1-es a lepontozásért, így már látom, hogy nem volt jogos. Visszavonni viszont nem lehet. (Jöjjön nyugodtan a lepontozás erre a hozzászólásomra, ha kiengesztel téged.)

A 13-as hozzászólásod tartalmát az 1-es hozzászólásodban kellett volna írnod. Amikor látok egy hasonlóan hibás kérdést, akkor megpróbálom kitalálni, hogy mire gondolhatott a kérdező, és azzal együtt válaszolok, természetesen kezdve azzal, hogy Miért hibás a kérdés - ahogyan ezt a 13-as hozzászólásodban tetted. Pontosan az olyan emberek miatt - mint például miattam is -, akik nem tudják a különbséget vagy éppen figyelmetlenek (mert rég használták a GYIK és Gyk változatokat).

2023. aug. 16. 10:39
 15/17 anonim válasza:
20%
Szomorunak tartom, hogy valaki mas kulturajahoz dorgolozik mikozben a sajatjaval nem foglalkozik.
2023. szept. 6. 21:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy az nem 10, hanem csak 9! Ebben kijavítanálak!
2023. szept. 6. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Wow!
ápr. 22. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!