Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ha volt itt troll vagy normáli...

Ha volt itt troll vagy normális felhasználó aki nagyon megmaradt bennetek, ő miket csinált, hogy felhívta a figyelmeteket, megjegyeztétek őt?

Figyelt kérdés
Természetesen nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki volt pontosan a felhasználó, hanem, hogy miket csinált az oldalon, ami miatt ő megmaradt bennetek, akár jó, akár rossz értelemben.
2023. aug. 2. 00:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Egészség kategóriában van egy náthafétises mókus, állandóan olyan kérdéseket tesz fel, hogy "bemész-e náthásan dolgozni?" "mennyire náthásan nem mész már be a munkahelyedre", "ha bementél náthásan, elkapták tőled a kollégáid?" "haragszol-e arra, akitől elkapod a náthát?", stb. Évek óta írogatja ezeket a kérdéseket.
2023. aug. 4. 07:43
 12/26 A kérdező kommentje:
12, úhh nagyon durva, amizt írt neked!
2023. aug. 6. 13:45
 13/26 anonim ***** válasza:
29%

13:40-es, és te úgy gondolod, hogy ez megengedi neked az oldal szabályzatának megsértését?

(d) Tilos személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.

2023. aug. 6. 13:53
 14/26 anonim ***** válasza:
25%
#14 Akkor jelentsd, 3/3-as ügynök elvtárs.:D Kérdező, hidd el, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, voltak ennél sokkal csúnyább megnyilvánulásai is. Ezt értsd úgy, hogy gyilkossággal is fenyegetett, holott semmi okot nem adtam rá, csupán szembesítettem önmagával.
2023. aug. 6. 14:17
 15/26 anonim válasza:
94%

Régen a Családi kapcsolatokban, meg a Gyereknevelésnél volt takacszora, aki valami borzalmasan nyers, alpári nő volt. Mindig az adott kérdezőbe kötött bele, privátokra írogatott, hogy biztosan hazudik, takarodjon a kva anyjába hazudni, meg ilyenek. :D

Aztán őt gondolom tiltották az oldalról, visszatért gigggggg felhasználóként. Ugyanez a stílus, mindenkit gyanúsított, hogy csak hazudni járnak az oldalra, akár kérdést írtak, akár választ.

Családi kapcsolatokban szokás bármilyen kérdéshez, ahol az adott kérdező fiatalabb és valamivel jobban él, mint a magyar átlag, hogy ő a "gazdagkislány". De ezt a szerepet mindenkire ráhúznák, aki nem havi 150 ezerből él.

2023. aug. 6. 17:16
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Emberek kategóriában az a személy (vagy több személy), aki leereszkedő stílusban ír, és minden hozzászólása XDDDD-ktől, 😂😂😂😂😂😂-ktől és 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️-ktől hemzseg. A stílusa és minden megnyilvánulása bicskanyitogató.
2023. aug. 29. 16:01
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

Talán minden századik, kétszázadik de lehet még több komment után szoktam átlagban látni 1-1 olyat, amin érződik, hogy az itteni közegtől meglepően karakteridegen ember írta. Bölcs, érzelmileg érett, tényleg segítő szándékú válasz. Olyan, ami még engem is gondolkodásra késztet. Volt amikor privátban kaptam ilyen választ, volt amikor kommentben a saját kérdésemre, volt amikor csak random böngészve az eddigi kérdéseket futottam bele. És igen, ha már elgondolkodtat, megmozdít bennem dolgokat, vagy esetleg új irányt mutat, akkor sokszor megmarad az adott ember, és a hatása is. Egyfajta pozitív emlékként, vagy elgondolkodtató pillanatként.

Meglehetősen ritka itt, és kisebbfajta csodaként szoktam tekinteni rá. De ezek a kedvenceim, talán ezekért a ritka pillanatokért járok még mindig ide.

2023. aug. 29. 16:09
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Dettike :)
2023. aug. 30. 22:04
 19/26 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az még itt lehet, vagy bár ki tudja, de az nem votl teljesen troll, csak tényleg iparilag fura. :D
2023. aug. 30. 22:21
 20/26 A kérdező kommentje:
ő ki volt?
2023. aug. 31. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!