Ilyen esetben lehet javítani? Pl, ha észreveszem, hogy mi történt, ha jelzem a moderátoroknak, még ki tudják javítani? Lent több.
Néha előfordult már az, hogy véletlenül hozzáértem a pontozó felülethez és akinek a válaszát hasznosnak szerettem volna értékelni, véletlenül pirosat adtam és olyan is volt, hogy egy korrekt hozzászólásnál véletlenül hozzáértem a felkiáltójelhez.
Ezekkel még lehet valamit kezdeni?
A felkiáltójel nem csinál magában semmit, csak lenyitja a jelentés panelt.
A félrepontozást nem lehet visszavonni és nem fogják kijavítani neked (mert ennyire komolyan nem veszik az egészet). Nincs akkora jelentősége, mikor sokan szórakozásból vagy bosszúból automatikusan lepontozzák a hasznos válaszokat is, ott már nem számít hogy egy ilyennel több vagy kevesebb jut egy válaszra.
A pontozással nem kell ennyire komolyan foglalkozni.
Ha a jelentéshez hozzá érek, akkor lefrissítem az oldalt, és már el is tűnnek a lehetőségek. Így biztos nem nyomok rá egyikre sem véletlen.
Köszönöm.
Igen, azt észrevettem, hogy a jelentés esetén még van egy lenyíló rész, amiből még lehet választani és ugye ott már nem nyomtam semmire, csak nem tudtam, hogy ettől függetlenül jelzésnek veszik-e a moderátorok.
Azt viszont sajnálom, hogy néha pirosat adtam vkinek, akinek pont zöldet akartam.
Oké, ez ritkán fordult elő, de akkor is sajnálom.
De akkor ennyi.
Igen, csak szegényke azzal nem ér semmit. Vagyis lehet, hogy eszmei értéke van, ha szólok, de a pontozás attól nem változik.
Amúgy volt már így, hogy jeleztem, hogy véletlenül pirosat adtam.
#6. Azt nem tudom, hogy konkrétan neki mi a fontos, de azt vettem észre, hogy sokaknak itt igencsak számít, hogy mennyi a pontjuk.
De akkor majd írok neki, hogy véletlen volt.
Köszi az ösztönzést!
Igazából még akkor egyből írni akartam, csak valahogy elmaradt. De ha már ennyi szó esett erről, mindenképpen írok neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!