Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ilyen esetben lehet javítani?...

Ilyen esetben lehet javítani? Pl, ha észreveszem, hogy mi történt, ha jelzem a moderátoroknak, még ki tudják javítani? Lent több.

Figyelt kérdés

Néha előfordult már az, hogy véletlenül hozzáértem a pontozó felülethez és akinek a válaszát hasznosnak szerettem volna értékelni, véletlenül pirosat adtam és olyan is volt, hogy egy korrekt hozzászólásnál véletlenül hozzáértem a felkiáltójelhez.

Ezekkel még lehet valamit kezdeni?

2023. máj. 11. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A felkiáltójel nem csinál magában semmit, csak lenyitja a jelentés panelt.

A félrepontozást nem lehet visszavonni és nem fogják kijavítani neked (mert ennyire komolyan nem veszik az egészet). Nincs akkora jelentősége, mikor sokan szórakozásból vagy bosszúból automatikusan lepontozzák a hasznos válaszokat is, ott már nem számít hogy egy ilyennel több vagy kevesebb jut egy válaszra.

2023. máj. 11. 12:10
 2/7 anonim ***** válasza:

A pontozással nem kell ennyire komolyan foglalkozni.

Ha a jelentéshez hozzá érek, akkor lefrissítem az oldalt, és már el is tűnnek a lehetőségek. Így biztos nem nyomok rá egyikre sem véletlen.

2023. máj. 11. 12:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen, azt észrevettem, hogy a jelentés esetén még van egy lenyíló rész, amiből még lehet választani és ugye ott már nem nyomtam semmire, csak nem tudtam, hogy ettől függetlenül jelzésnek veszik-e a moderátorok.

Azt viszont sajnálom, hogy néha pirosat adtam vkinek, akinek pont zöldet akartam.

Oké, ez ritkán fordult elő, de akkor is sajnálom.

De akkor ennyi.

2023. máj. 11. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire a szíveden viseled, akkor...úgy szokták néhányan, hogy oda írják válaszba, a válaszolónak címezve, hogy bocsi, véletlen volt a piros.
2023. máj. 11. 13:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, csak szegényke azzal nem ér semmit. Vagyis lehet, hogy eszmei értéke van, ha szólok, de a pontozás attól nem változik.

Amúgy volt már így, hogy jeleztem, hogy véletlenül pirosat adtam.

2023. máj. 11. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most visszakérdezek. Ha úgy jól belegondolsz. Melyik a "fontosabb"?-ezen az oldalon- Az eszmei értéke, tehát, hogy lássa a szándékot, hogy nem úgy gondolod valójában. Vagy az, hogy a toplistán hányadik helyet foglalja el. Egy fórumjellegű oldalon. Még csak nem is játék, ahol tényleges szerepe lenne a pontozásnak, a helyezéseknek.
2023. máj. 11. 13:48
 7/7 A kérdező kommentje:

#6. Azt nem tudom, hogy konkrétan neki mi a fontos, de azt vettem észre, hogy sokaknak itt igencsak számít, hogy mennyi a pontjuk.

De akkor majd írok neki, hogy véletlen volt.

Köszi az ösztönzést!

Igazából még akkor egyből írni akartam, csak valahogy elmaradt. De ha már ennyi szó esett erről, mindenképpen írok neki. :)

2023. máj. 11. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!