Vajon ez lehetséges?
"de ez a szoftveres meghamisítós történet már az első routernél elakad"
Nem tudsz leállni, ugye? Halvány fogalmad nincs arról amiről beszélsz.
Van mobiltelefonod? Használsz wifit? Az android a 10-es verziótól alapértelmezettként használja a MAC randomizationt, azaz egy véletlenszerűen generált MAC címmel csatlakozik a wlanra, hogy megnehezítse az eszközök azonosítását, követését illetéktelenek számára. Oszt mégis tudsz netezni, ugye? Ne aggódj, ios is alkalmazza, sőt a win10 is igény esetén.
Komolyan nem értem, miért jó okoskodni olyasmiben, amiről fogalmad nincs.
Oké. Mellébeszélés. Nem ad választ a témára.
Kérdés: Egy gépről lehet-e két regisztráció a gyakorira?
Igen?
Nem?
A MAC cím azonosítja az eszközt a hálózaton.
És minden internetre kapcsolt számítógépnek van IP-címe.
Ezek címek. Azonosítanak. A tiltás viszont más mint egy cím és azonosító. Sorrendiségben is a cím és azonosítás az első és azonosítás után lehet tiltani. Elvileg.
Vagyis a kérdező kérdésére ezek önmagukban még nem válaszolnak.
- Tud-e egy moderátor regisztrálni a céges irodai gépén egy gyakori regisztrációt?
Elvileg tud ha az nincs letiltva.
Hosszan belemásztok a szakmába, össze is vitatkoztok, pedig DE!
Lehet egy ugyanarról a gépről többször regisztrálni.
Mivel elfelejtettem a jelszavamat, sőt, elkavartam a hozzá tartozó email címem jelszavát is, ugyanarról a gépről regisztráltam már harmadjára. Se a hely, se a szolgáltató nem változott.
Egy gépről más-más nick névvel, ahhoz tartozó email-lel annyiszor regisztrálsz, ahányszor akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!