Vajon ez lehetséges?
Valamikor olvastam, hogy van egy szabály, hogy nem írhatja egy felhasználó, hogy ő moderátor, automatikus ban jár érte, ezért a kérdésedre nem fogsz választ kapni, érdemes lenne inkább emailben rákérdezni.
Szerintem magánemberként használhatják, hiszen ez egy anonim oldal, ha benne is lenne a szerződésükben, a munkahelyük nincs tisztában azzal, hogy a hivatalos mailcímükön kívül milyen más mailcímeik vannak, akármivel felregisztrálhatnak.
Az IP címet illetően meg simán mondhatják azt is, hogy ez nem az ő fiókjuk, hanem lakótársé, rokoné.
Kérdező a MAC rendszert nem ismerem, de PC-n olyan lehetőség létezik, hogy rendszergazdai szinten mindent letiltanak. Az lehetséges. Ha nincs minden letiltva, akkor regisztrálhatnak. Amúgy készítettem régebben pár weboldalt, szóval alapvetően ismerem a dolgot. Egy weboldal készítésekor is kell csinálni próba regisztrációkat és ellenőrizni például a kiküldött emaileket. Meg azt, hogy a regisztrálók megfelelően látják-e az oldalt és a funkciókhoz hozzáfének-e. Stb, stb. Az PI címet látják egy oldal hátterében és még sok egyebet is, kivétel a jelszó szokott lenni. De az IP cím önmagában nem blokkol semmit, csak ha rendszergazda szinten állítanak rá valamit.
Valóban olyan, mint ahogy 11-es írta vagyis ha nincs tiltva a rendszerben, akkor lehtséges.
Amiket írsz abból úgy tűnik, hogy szerinted nem lehetséges, de nem írod a magyarázatát, csak valamit... hogy ismerik az IP-t. Na és?
14/ Ott írtam a 13-asban, hogy a MAC rendszert NEM ismerem. :)
Másik: ha ismered mi a MAC rendszer és a kérdéshez pontosan (!) hogyan kapcsolódik, akkor a részleteit magyarázd el és ne csak azt írjuk már, hogy a mac-nél nem...
"Számítástechnika alapképzés első nap, első óra."
És akkor ezekszerint bárki végzett a létező akárhány sokféle iskola sokféle szakmája közül valamelyikben, akkor az mondhatja: "első nap, első óra". Bármilyen szakmában mondható. Az áplónő is mondhatja majd valamire ezt, az autószerelő is, a cukrász is, a fodrász is, a gyógyszerész is, a muzeológus is, a csillagász is, a könyvelő és rendőr is, a könyvtáros is... Vagy csak bizonyos szakmákon végzettek mondhatják esetleg...
Nem zöldeztem egyéb okokból a válaszodat, de amúgy igen a Macintosh számítógépekre értettem, így van, azt tényleg nem ismerem. Lehet, hogy megpelőnek fogod találni, de amiket írtál azt teljesen kiakadás nélkül is közölhetted volna, mert hasznos a tartalom amúgy.
"Igen, tudom, ezt a kommentemet is moderáltatni fogjátok, mert ciki ennyire ostobának lenni." Eddig inkább tűnik úgy, hogy általában véve a társadalom tagjai nem szoktak mindet is tudni. Ezért is van ez az oldal. Te tudsz bizonyos dolgokat, én megint másban vagyok járatos, a kérdező megint mást ismer, stb. A válasznak a kérdéssel kapcsolatos tartalmát szerintem senki sem fogja lepontozni.
Bár a már az előbbiekben kérdezett lényegi rész megint kimaradt,
>>> Vagyis a két azonosító miért gátolna az admin belépéstől független regisztrációt külön tiláts nélkül úgy alapvetően?
>>> Feltehető a kérdés úgy is, hogy adott gépen az admin bejelentkezés mellett az szóbanforgó azonosítókhoz feltétlenül kapcsolódik-e tiltás másik regisztrációhoz és másik bejelentkezéshez?
Szerintem csak külön tiltással.
"Az áplónő is mondhatja majd valamire ezt, az autószerelő is, a cukrász is [...]"
Így van. Ha te egyáltalán nem értesz az autószereléshez, majd valahol - egy erről szóló témában - nyilvánosan kijelented, hogy értesz hozzá, foglalkoztál vele, bár most pontosan nem ugrik be, hogy a benzin az a dízel vagy az elektromos autóba való-e, akkor jogosan fog az autószerelő beléd kötni (és lehülyézni).
Ahogy az ápolónő is, ha "szakmabeliként" fülcimpából akarsz vért venni.
Kíváncsi vagyok, ezt is moderáltatod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!