Miért lettem moderálva?
Figyelt kérdés
Egy kérdésnél viccből azt válaszoltam, hogy 11/f vagyok, viszont a kontextus alapján nyilvánvaló volt, hogy nem gondolom komolyan. Erre kaptam egy üzenetet valamelyik moderátortól, ami szerint félrevezetem a kérdezőt.2023. febr. 19. 10:29
11/14 anonim válasza:
#10 vagyok: Ez volt a félreérthető kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__bor-sor-rovidi..
12/14 anonim válasza:
#11 Itt valószínűleg a "vagyok" megfogalmazással volt gond.
Ha csak általánosságban kérdezed, akkor lehet nincs gond.
13/14 anonim válasza:
#12: Szerintem is, a kérdés kiírásakor nem esett le, hogy nézhetnek gyereknek. Amúgy kérdezhetné 17 éves is úgy hogy nem vehet alkoholt, de legálisan gyk-zhat.
31F
14/14 anonim válasza:
Való igaz, ebben igazad van.
Most azt néztem, talán olyat láttak benne, egy 18 alatti akarhatja megkerülni a szabályt és keresi hogy vehet alkoholosat. De akárhogy is olvasom, ilyet nem lehet kiolvasni belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!