Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért írja ezt ki?

Miért írja ezt ki?

Figyelt kérdés

Van olyan, amikor értékelek egy választ itt az oldalon, azt írja ki, hogy ezt már értékeltem, vagy pedig valaki értékelte erről a gépről, ami teljesen lehetetlen.

Nálatok is van ilyen?

2023. febr. 16. 21:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Rányomtál, csak lassú a rendszer, nem latszik rögtön. Aztan rányomsz megint és akkor írja ki.
2023. febr. 16. 22:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Csaladban mas hasznalja a gepet? Lehetseges hogy gyakorizik es azert. Vagy nem lehet hogy te egy masik fiokbol mar reagaltal ra?
2023. febr. 16. 22:03
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem. Nem használja senki más a gépet, és nem reagáltam másik fiókból.

Ha rányomok, azt észrevenném.

Ha csak néhány alkalommal fordulna elő, akkor nem foglalkoznám vele, de nem ez a jellemző.

2023. febr. 16. 22:34
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
És ugyanazon a wifin, nethálózaton gyakorizik valaki a családban?
2023. febr. 16. 23:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem. Egyedül csak én.
2023. febr. 17. 09:15
 6/18 A kérdező kommentje:
Senki nem tapasztalta még?
2023. febr. 17. 17:40
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

Mindenki nevében nyilván nem tudhatok nyilatkozni, de én nem tapasztaltam ilyet.

Ha nincs a válasznál értékelésem, és látom a kérdést, hogy hasznos-e számomra az a válasz, akkor minden esetben tudok a választott jelölésre kattintani, és annak alapján megjelenik az értékelésem.

2023. febr. 17. 18:12
 8/18 A kérdező kommentje:

Az az érdekes, hogy annak ellenére, hogy ezt írja, az értékelésem megjelenik.

Tulajdonképpen csak kíváncsiságból kérdeztem.

Köszönöm a válaszokat.

2023. febr. 17. 18:30
 9/18 A kérdező kommentje:
Nagyon kíváncsi lennék, senkinek nincs ilyen problémája?
2023. márc. 20. 12:45
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha instabil a neted, akkor akkor az értékelés leadása olyan lassan megy ki az oldal felé, hogy az első lenyomáskor látszólag nem történik semmi, majd mire másodjára is lenyomod addigra már regisztrálja a műveletet, de még nem frissül az oldal és nem tűnik el az ikonja. Ezért tudod másodjára is lenyomni az értékelőgombot, de az oldal csak egy értékelést fogad el, a másodiknál már írja a hibát hogy megtörtént az értékelés erről a gépről (felületes a hibaüzenet, mert nem csak arról a gépről történhetett értékelés, hanem abból a hálózatból és ott bármilyen eszközről).
2023. márc. 20. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!