Mióta gyakoriztok és miért?
Napi szinten?
Valamint milyen témákba olvasgattok bele?
2012-2013, aztán olyan dolgok, mint az akkori kapcsolatom, meg hobbik elvonták a figyelmet.
2015-2017, aztán munka, költözés, rokonok halála miatt nem volt kedvem, időm itt lenni, csak ritkábban, néha, és nem trollkodtam
2020-2023, és itt lesz a vége, lehet örülni.
Ezen időpontok között is itt voltam, de csak ritkán, nem komolyan véve, heti-havi 1-1 választ produkálva, csak az igazi kérdésekre írva.
2010 óta. Ráérős időtöltésnek jó.
Úgy 14-15 körül pár évig nem használtam. Vagy csak nagyon ritkán jöttem fel. De azt leszámítva mondhatni napi szinten feljövök. Bár már egyre kevesebb időt lehet itt eltölteni.
Ezt a kategóriát, a felnőtt párkapcsolatokat, a szexualitást, ételeket, ismerkedést szoktam olvasgatni.
Ezen kívül az otthonba, vallásba, meg a banki ügyekbe szoktam beleolvasni még időszakosan.
Kb 2016 óta, kikapcsolódás szinten olvasgatni. Néha válaszolni és ritkán kérdezni azt, amit nem értek és kellhet külső szemlélő hozzá.
Nem mindennap. Bár van mikor napi szinten megnézem, aztán van mikor hetek telnek el.
Csak felnőtt párkapcsolat témában vagyok, mert ez érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!