Miért csak 21%-ban adok hasznos válaszokat?
Ha komolyan gondolod, akkor írd le, hogy melyik az az 5 kérdés, és mi volt a válasz.....abból szerintem ki fog derülni.
Anélkül nem.
Üdv!
Értem és köszönöm a segítséget.
Az első válaszolót nem tudom miért pontozták le ennyire, szerintem nem mondott semmi rosszat. Érdekes egy oldal :(
Szia!
Először én írtam.
Számodra kiderült, hogy valami nem ok....másnak is ki fog derülni....és egyre kevésbé lesz érdekes a pontszám.
Tulajdonképpen számomra még a kérdésed is értékes :)), mert megtudtam, hogy nemcsak a konkrét kérdező értékel.
És végiggondolva....talán nem is tudja mindenki, hogy hogyan érdemes értékelni....de kattintani mindenki tud.
Az előző felvetésemet pl. egyáltalán nem kellett volna sehogyan sem értékelni, mert önmagában nem válasz....:)).
Üdv!
nemtudom miért számít ez bárkinek is.. ha egyszer jó választ adsz akkor megköszönik és segítettél, ha nem akkor nem. nemtudom mi megy ezen annyira hogy felszázalékolás meg leszázalékolás. pl én tökre lexarom hogy milyen százalékom van. ezen nem múlik semmi, lehet akár 0%-od is akkor is segítesz a kérdezőnek ha jó a válaszod, nem fogja senki kitörölni a jó válaszod csak azért mert alacsony a %-od....
hülyeség ezzel foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!