Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi alapján szoktatok kattintan...

Mi alapján szoktatok kattintani itt a privát üzenet küldésre? (Nők válasza érdekelne leginkább)

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert nagyon kevesen írnak rám. Hetente 1-2 ember ha ír. Ennyire érdektelen válaszokat írok?

Mi kell ahhoz, hogy egy nő itt rád írjon? Srácok? Adjatok tanácsot!

2023. jan. 8. 23:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen mindegy, mert "anonim válasza" alatt azt állítasz magadról, amit akarsz (és itt nyilván nem azon van a hangsúly, hogy látszik-e a fiktív felhasználónév vagy az sem).
2023. jan. 13. 20:09
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Na látom közben meg is jött a megerősítés. Teljesen egyértelmű volt...a válaszokból, pontozásokból, férfigyűlöletből egyértelmű, hogy rengeteg nő van itt. Csak a férfiak szeretik azt hinni, hogy mindenki meleg.
2023. jan. 13. 20:09
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ami a habzó szájú férfigyűlölő nők hemzsegését illeti a GyK-n, én nem vettem észre. Mármint ami a gyakoriságukat illeti. Létezik egy-kettő, de primitív, a nőket szinte kizárólag a kielégülés elérésének megfelelő eszközeként látó fiút, férfit sokkal gyakrabban tapasztalok. Ismered a kocsmai gondolkodó mondását? Szerinte a nő a pinának az a része, amellyel baszás után beszélgetni kell. Nos, van az az önértékelési kihívásokkal küzdő nő, akinek a szája ettől habzik.

Visszatérve az alapkérdésre, szerintem nincs az a válaszadó, aki akár egy kis részét is elérné annak, amit a kérdező ír, heti 2-3 nő... Mese.

2023. jan. 13. 21:04
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a csiki-csukizást inkább ne erőltesd. Ha az egyik kommentedben leírod hogy nő vagy, a másikban férfi, és mindkettőt jelentik, akkor tilthatnak a felhasználók szándékos megtévesztése miatt.
2023. jan. 13. 21:20
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A válaszadó nem megtévesztő, hanem éretlen.
2023. jan. 13. 21:42
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Azt szeretném leszögezni, hogy mindenki más és más érettségi szinten van, így nehéz lenne érettnek vagy éretlennek minősíteni valakit. Azt is hozzá kell tennem, hogy a véleményed, hogy éretlen vagyok, saját véleményed, amihez jogod van, de azt is fontos szem előtt tartani, hogy egy ilyen minősítés nem feltétlenül fedi a valóságot.

Ha megváltoztatom a stílus akkor már érett lettem a szemedben?

Erről beszéltem egész végig, egy anoním oldalon bárki kiadhatja magát bárminek. Ha más stílusban írok, vagy más neműnek jelentem ki magam, lesz aki elhiszi.

2023. jan. 13. 21:47
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt nem a társkereső, ahol a kérdéseid és a válaszaid alkotják a profilodat, és ha szimpatikus, rádír valaki. El vagy tévedve.
2023. jan. 14. 12:04
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
#27, pedig ha bemész Szexualitás vagy Ismerkedés kategóriába, nagyon könnyű becserkészni az embereket ha ez a célod.
2023. jan. 14. 12:19
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul, ez a kérdés a szexualitásból jött. Eredetileg ott volt.
2023. jan. 14. 12:25
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor már értem.
2023. jan. 14. 12:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!