Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mindenkinek a maga kérdése a...

Mindenkinek a maga kérdése a legfontosabb. Itt volt egy srác, vagy lány az előbb,14 évesen bántalmazzák.Nem kéne lejjebb vinni a korhatárt legalább 14-re?

Figyelt kérdés

Ez a gyereklány/vagy fiú tényleg segítségre szorul, mert privátot is írt, hogy mit tegyen egy bántalmazó apa ellen. Tudom, hogy sok a balfas.z poénkodó kérdező, de ezt megteheti 30-40 évesen is. Most jutottam el arra a szintre, hogy aki 14 évesen akár normális kérdést feltéve, pluszban segítségre szorulva - feltegyem a kérdést.

Mennyivel értelmesebb egy 16 éves hülye kérdése, mint akár egy tényleg bajban lévő 14 évesé?

2022. dec. 11. 15:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem te nem értesz valamit, amit már leírtam. Honnan tudod, hogy valóban egy gyerekkel van dolgod?
2022. dec. 11. 18:05
 22/31 A kérdező kommentje:
Mert mint ahogy én is írtam, manapság már nem írnak ilyen témában privát üzenetet. A tizen-akárhány év alatt, amióta itt vagyok egyetlen regisztárcióval (nekem soha nem volt másik), ez nekem inkább segélykiáltás, nem trollkodás. Miért írt volna privátban? De tényleg komolyan kérdezem. Régebben divat volt minden szirszarért privátot írni, de mostanság szinte sosem. Főleg nem a Családi-ban.
2022. dec. 11. 18:22
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
És gondolod, hogy egy kifejlett trollnak a privátban írkálás nem nyújthat szórakozást? Ez messze nem segélykiáltás.
2022. dec. 11. 18:28
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

23. Lehet, hogy neked van igazad és még mindig naiv vagyok, pedig hidd el, oltottam le embereket, sokszor kőkeményen és bunkón beleálltam vitába.

Mint ahogy sok kérdésnél, ennél sem fogjuk megtudni már, mi a valóság. Nekem életszagú volt, meg úgy amblock az egész szituáció. Semmi más nem ihletett a kérdés kiírására. Az is lehetséges, hogy jókat röhög a markába. Ezen az oldalon anonim sosem derül ki a valóság. :-(

2022. dec. 11. 20:41
 25/31 A kérdező kommentje:

Még annyi: tényleg köszönöm a válaszokat, leszűrtem a tanulságot, amit még mindig nem tudtam eldönteni, hogy valós volt-e, vagy nem. :)

Jó éjt Mindenkinek majd...

2022. dec. 11. 20:51
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Te írtad, hogy "tényleg segítségre szorul, mert privátot is írt".
2022. dec. 11. 21:12
 27/31 A kérdező kommentje:
Fő kérdésem nem erre irányult 26., hanem az életkorra. No mindegy. Nekem egy kivétellel mindenki válasza hasznosnak bizonyult.
2022. dec. 11. 21:23
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Az életkorra, hogy miért nem kevesebb, meg valami fontosságra, de aztán elment az egész az elbohóckodásra.
2022. dec. 11. 21:53
 29/31 anonim ***** válasza:
73%

Nem a GYK találta ki ezt a hülyeséget, hanem az EU. A törvények értelmében szülői hozzájárulási nyilatkozat kell 16 éven aluli személyek esetén ahhoz, hogy a weboldal az adataikat tárolhassa. Ez nyilván egy ilyen anonim fórum esetén nem kivitelezhető.

Patthelyzet valóban, hiszen így akkor is törlik, ha valami komoly kérdése van valakinek pl. egészségügyi vagy családi probléma.

Mi, együttérző felhasználók annyit tehetünk csak, hogy az ilyeneket nem jelentjük be hanem szemet hunyunk felette, illetve nyomatékosan leírjuk, hogy ha valaki úgy van itt, hogy nincs még 16 éves, akkor NE írja le a korát, még ráutalással se, vagy mindenképp 16-ot írjon, akkor is ha a valóságban alatta van.

2022. dec. 12. 13:02
 30/31 anonim ***** válasza:
62%

A te feladatod jelenteni a szabálysértő kérdéseket, nem pedig segíteni kijátszani a szabályokat.

Ugyanazt a logikát követed, hogy ha egy tartózkodási engedély/vízum/útlevél nélküli öngyilkos merényletre kiképzett és ilyen tevékenység elvégzésére készülő személy/csoport nem tud a határátkelőn belépni egy országba, akkor segítünk rajta és csempésszük be egy csomagtartóban, mert fontosabb az egyén érvényesülése és céljai elérése, mint a szabályok/törvények betartása. Neked nem is kell tudnod a szándékáról vagy hogy igazat állít-e magáról, a lényeg hogy együttérző vagy egy kirekesztett emberrel, akit különböző tanácsokkal és módszerekkel ellátsz, hogyan kerülje meg a tiltást.

Na az ilyet a 16 éven aluli kölyökkel együtt kellene tiltani.

2022. dec. 12. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!