Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mindenkinek a maga kérdése a...

Mindenkinek a maga kérdése a legfontosabb. Itt volt egy srác, vagy lány az előbb,14 évesen bántalmazzák.Nem kéne lejjebb vinni a korhatárt legalább 14-re?

Figyelt kérdés

Ez a gyereklány/vagy fiú tényleg segítségre szorul, mert privátot is írt, hogy mit tegyen egy bántalmazó apa ellen. Tudom, hogy sok a balfas.z poénkodó kérdező, de ezt megteheti 30-40 évesen is. Most jutottam el arra a szintre, hogy aki 14 évesen akár normális kérdést feltéve, pluszban segítségre szorulva - feltegyem a kérdést.

Mennyivel értelmesebb egy 16 éves hülye kérdése, mint akár egy tényleg bajban lévő 14 évesé?

2022. dec. 11. 15:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen. 🤷‍♂️ Ellenben én nem tudok olyat elképzelni, hogy egy gyerek pont ezt az oldalt keresse fel azért, mert segítségre van szüksége. A cél az ilyeneknél jellemzően más. Persze van kivétel, de elég ritka.
2022. dec. 11. 16:39
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

#10: ne az internetről tanuljon el ilyesmit egy gyerek. Az iskolában nem egy alkalommal és osztályban van szexuális felvilágosítás, ha a szülő nem is élne ezzel a lehetőséggel. Ha pedig az internethez fordul, keresni és olvasni még mindig tud, kérdezés nélkül is.

Aki több szexuális felvilágosítási alkalom és tájékozódási lehetőség nélkül is feljön az oldalra, és megkérdezi, hogy ruhán keresztül egymáshoz dörzsölték a nemi szerveket, nem élvezett el a fiú és lehet-e terhes, szerinted milyen érdemi tanáccsal tudnak neki a többiek szolgálni? Azon a tanácson kívül, hogy lehetőleg ne próbáljon szaporodni, amíg sík hülye.

Nehogy már egy weboldal legyen a hibás, hogy azért esik teherbe egy idióta gyerek, mert nem volt lehetősége feltenni azt a kérdést, amiről eleve tudással kell rendelkeznie.

Rossz példát hoztál fel.

Ugyanide tartozik, amikor a nyilvánvalóan 12 éves felteszi az egri csillagos és egyéb általános iskolás kötelező olvasmányos kérdést és házi feladatot, és még neki áll feljebb mert az ő feladatát nem csinálják meg idegenek lehetőleg most azonnal, mert holnapra kell ("mert ez az oldal azért van, hogy ő kérdezzen, ehhez joga van").

2022. dec. 11. 16:49
 13/31 A kérdező kommentje:

11.: Mert a 16 éves/full hülye a kérdését már felteheti?

Többieknek köszi, ezek szerint törvényi jogszabályozás.

Amúgy de igen, ma feltette 14 évesen...

2022. dec. 11. 16:50
 14/31 A kérdező kommentje:
12. Közben írtál: nem láttam, utólag olvasom. Nem szexuális bántalmazásról van szó, hanem verésről.
2022. dec. 11. 16:53
 15/31 anonim ***** válasza:
99%
Nem azért nem lehetnek itt, mert bohóckodnának, hanem a védelmükben. Nem azért, mert poénkodnak. Nem is értem, hogy gondolhattál erre.
2022. dec. 11. 17:13
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
#15??? Elolvas a gyerek valamit, amit nem ért, és erre a hülyéskedés/nevetés az első reakciója. Pont ezt csinálják a trollok is, csak 30 év korkülönbséggel.
2022. dec. 11. 17:18
 17/31 A kérdező kommentje:

Manapság ismerkedési célból nem divat privátot írni. Ezt írta nekem privátban, miután feltettem a kérdést nyilvánosan, hogy csak őt veri, vagy a családtagokat is. Ezért kérdezem azt, amit. Nekem nem tűnik kamunak. Néha egy ennyi idős gyerek, nem tudja, hova forduljon segítségért. Egész más tészta, amikor 13 évesen nyáverog valaki, hogy a szülei nem engedik az ombré hajat. Azt én is jelentem. Valahogy a középutat kellene megtalálni. Ezt én komoly kérdésnek gondolom, és valószínűleg nem nézte a korhatárt, mert fel volt zaklatva, el volt keseredve. Szóval ezt írta a nyilvános kérdésemre:

Bátyám is kapott már pofont, ugyan azt tette mint én kb, csak én máshogy cselekedtem.

Kishúgaim is kapnak néha egy-egy kisebb ütést, ők ikrek és 4 és fél évesek

További szép estét mindenkinek, a nevét nem adom ki, de ha kéritek, (tiltották, akkor megadom). Gondolom, senkit nem érdekel a neve, nem ez a kérdésem lényege.

2022. dec. 11. 17:25
 18/31 A kérdező kommentje:
...ismerkedési célon kívül nem divat privátot írni... Bocs, félreírtam.
2022. dec. 11. 17:28
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te olyasmit látsz bele, ami valószínűleg nem igaz. El tudod magad képzelni 13 évesen? Azzal a fejjel leginkább szexualitással kapcsolatos idióta kérdéseket tesznek fel, más esetben pedig önigazolást várnak a válaszolóktól. A többi pedig jó eséllyel troll/perverz.
2022. dec. 11. 17:37
 20/31 A kérdező kommentje:
19., lehetséges, ezért írtam az ombre-t példának. DE PONT félreértettél,mert ez a gyerek tényleg segítséget vár(t). Lehet, én fogalmazok hülyén, ha nem lehet érteni, mi a mondandóm lényege. Akkor bocs.
2022. dec. 11. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!