Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Minek adjak választ egy olyan...

Minek adjak választ egy olyan kérdésre, ahol már előre tudom hogy le fognak pontozni?

Figyelt kérdés
Tudom, nem a pontozás számít, de: jelen esetben én rosszul jártam egy dologgal, ezt szerettem volna megosztani a kérdezővel, erre le lettem pontozva, s mint tudjuk, ilyenkor a válasz is eltűnik. Itt mindent csak dicsérni lehet? Ha valakinek rossz tapasztalata van, az nem számít? És ha ő is úgy jár mint én?
2008. dec. 25. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
itt semmi sem számít. Nagyon sokszor olyan kérdésre válaszolok ahol leírja a kérdező ő mit gondol és feltesz egy kérdést. Ha valaki úgy válaszol, ahogy ő gondolja az 100%, ha a véleményével ellentétes reakciót olvas, azt meg ugyanúgy lepontozza mint téged, és még sérteget is. Az emberek hülyék! Annyira buták, hogy azt sem képesek felfogni, hogy ez egy olyan oldal, ahol mki leírhatja a véleményét és a tapasztalatát. Sokan ezt elfelejtik, és azt hiszik ez egy s@eggnyalós oldal. Csak akkor minek tesznek fel kérdéseket?????? Mondjuk én már nem is nézem a százalékokat sem a pontokat, ha eltűnik egy válaszom csak röhögök. nem engem minősít, ha lepontozzák egy olyan válaszom, ami nem egyezik az ő véleményükkel.
2008. dec. 25. 10:44
 2/4 A kérdező kommentje:

persze csak tudod az a baj, ha véletlenül ő is úgy jár mint én, akkor meg csodálkozhat hogy senki nem írta, vagy nem olvasta el, mert épp már eltűnt a válaszom.

na mindegy is...

2008. dec. 25. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nàlam is elöfordult ez,és én is tettem fel ilyen kérdést!

Nagyon sok ember magabiztos,van sajàt véleménye,és a véleményét egerösiteni akarja.

Persze ha nem megerösitik,akkor bizony jön a komment,amit olvasvàn én magam sokszor hüledezik,hogy még képesek ilyet irni...

Bàr hétköznapokban én is makacs vagyok,pl. ha én 30 fokon mosok valamit,és a szomszéd hajtja a magàét hogy azt 40-en kell,akkor bizony nagyon mérges leszek rà,mert nekem a 30-on bevàlt,ne lehordjon,hanem tàmogasson a véleményemben.

Viszont igy idegenben feltenni egy kérdést,és mondjuk 3-4 ember egyértelmüen alàtàmaszt valamitt(vagyis a többsöäg)akkor a kérdezö képes mindenkinek egyesével odabiggyeszteni egy kommentet.

Ràadàsul nem is finoman megfogalmazva,hanem a lehetö legdurvàbb hangnemben...

Erre van két lehetöséged!

Egy:

Màr az elején nem vàlaszolsz,ha a kérdés gyanus.

Kettö_:Egyszer kiirod a véleményed,de nem vitatkozol.

Bàr a kérdezö leszvazhat,a többiek még nyomhatjàk ràd a zöldet:)

Én màr belenyugodtam az ilyen ügyekbe,màr nem idegesitem fel vele magam.Hisz mindenkinek szive .joga eldönteni,neki mi a jo!

2008. dec. 25. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. Ha én felteszek egy kérdést és olvasom a válaszokat eleve kipipálom, hogy a nem hasznosakat is szeretném látni. Mert sokszor az a legjobb válasz. Ha meg te leírod a tapasztalatod és ő mégis megcsinálja a "hülyeségét", akkor meg így járt. Mindenki saját kárán tanul. Az általános iskolai fizika tanárom mondta állandóan még akkoriban, hogy "aki hülye, haljon meg". Akkor ezt túlzásnak találtam, de ma már látom igaza volt. Buta emberekkel nem lehet mit kezdeni, így én már nem is foglalkozom velük, mert nem sűllyedek le a szintjükre, hogy vitatkozzak velük!
2008. dec. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!