Minek adjak választ egy olyan kérdésre, ahol már előre tudom hogy le fognak pontozni?
persze csak tudod az a baj, ha véletlenül ő is úgy jár mint én, akkor meg csodálkozhat hogy senki nem írta, vagy nem olvasta el, mert épp már eltűnt a válaszom.
na mindegy is...
Nàlam is elöfordult ez,és én is tettem fel ilyen kérdést!
Nagyon sok ember magabiztos,van sajàt véleménye,és a véleményét egerösiteni akarja.
Persze ha nem megerösitik,akkor bizony jön a komment,amit olvasvàn én magam sokszor hüledezik,hogy még képesek ilyet irni...
Bàr hétköznapokban én is makacs vagyok,pl. ha én 30 fokon mosok valamit,és a szomszéd hajtja a magàét hogy azt 40-en kell,akkor bizony nagyon mérges leszek rà,mert nekem a 30-on bevàlt,ne lehordjon,hanem tàmogasson a véleményemben.
Viszont igy idegenben feltenni egy kérdést,és mondjuk 3-4 ember egyértelmüen alàtàmaszt valamitt(vagyis a többsöäg)akkor a kérdezö képes mindenkinek egyesével odabiggyeszteni egy kommentet.
Ràadàsul nem is finoman megfogalmazva,hanem a lehetö legdurvàbb hangnemben...
Erre van két lehetöséged!
Egy:
Màr az elején nem vàlaszolsz,ha a kérdés gyanus.
Kettö_:Egyszer kiirod a véleményed,de nem vitatkozol.
Bàr a kérdezö leszvazhat,a többiek még nyomhatjàk ràd a zöldet:)
Én màr belenyugodtam az ilyen ügyekbe,màr nem idegesitem fel vele magam.Hisz mindenkinek szive .joga eldönteni,neki mi a jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!