Mi alapján pontozzák le az olvasók a válaszokat?
Én ahhoz szólnék hozzá, amit az azonos válaszok különböző hasznossági százalékáról írtál: nyilván nem ugyanazok a felhasználók értékelték a kettőt, hiszen az oldalnak nagyon sok felhasználója van, és nem mindegyik csak akkor értékel közülük, amikor már az összes válasz megvan, és nem feltétlen az összes választ. Így az értékelések eltérhetnek még azonos válaszok esetén is.
Másrészt ha valaki beírja ugyanazt, amit már valaki beírt korábban, szerintem az válasznak nem hasznos.
Koszi a gyors válaszokat... A második hozzászolonak: általában úgy járok, hogy én írok valamit, ami nem hasznos, és egy késobbi válasz meg 100%, ami szinte szorol szora megismétli. Lehet, hogy nem tudok fogalmazni?
A párom le akar tiltani a netrol, mert a sokadik ilyen eset után ma felhuztam magam:)
Nem érdemes felhúzni ezen magad :)
Én elvből csak a mocskolódó válaszokat pontozom le hasznosság mellőzésével, azt viszont tényleg nem értem, hogy ha ellenkező vélemény írok le másokéval szemben, akkor már megy is le a százalék. Pedig csak véleményt kérdeztek...
De le kell sz@rni, tök mindegy. Sok a prüd meg a hülye ezen az oldalon.
Tényleg nem érdemes felhúzni ezen magad! Ki tudod szűrni, hogy ki adott komoly vagy komolytalan választ. Csak az időt sajnálom rá, hogy elolvasom ezeket a válaszokat.
Tényleg ilyen "gyarló az ember"... azok a válaszok tetszenek mindenkinek amik közelebb állnak saját magához, a saját elvárásaihoz. Ezekből itt is kialakulnak a nézeteltérések és hát nem rejtik véka alá a mondandót... Meg van akit nap közben oszt a főnöke vagy otthon az asszony... és itt vezeti le...
ezen aztán kár felhúznod magad.
én rendszeresen felefutok abba (na jó, félig meddig szándékosan), hogy lepontoznak nullára (pedig pontos okfejtéssel szoktam kisérni a válaszaimat, azaz lenne mivel vitába szállni), sőt még anyázásokat is kapok az email címemre.
Én úgy vagyok vele, hogy leírom a véleményem, meg is okolom, hogy miért ez a véleményem, akinek meg nem tetszik, az vagy érveljen, vagy tőlem aztán csikorgathatja a fogát álló nap. Sosem volt szándékomban mindenkivel jóban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!