Mi történik akkor, ha egy kérdéshez 100 komment érkezik?
Kétszer is jártam már úgy, hogy egy kérdésemnél egyesek megvádoltak, hogy tuti csak trollkodok, és azért emelgetem ki a kérdést, meg tartom életben saját hozzászólásokkal, mert a 100 kommentre hajtok.
Mert mi történik, ha a kommentek száma meghaladja a 100-at? (Ott ezt hiába kérdeztem, nem mondták meg.)
#9 itt az utódja, közel 14000 válasznál tart :D
amúgy nekem is van egy 100 válasz fölötti kérdésem, nem történt semmi extra, nem kaptam díjat se, csak a válaszok számánál nem konkrét számot mutat, hanem "99+"
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__106677..
A 14 ezres kérdés :) Amúgy jó pofa, néha én is viszem, amióta rátaláltam :)
Nem túl jó ötlet, mivel a kérdés szabálysértő és bármikor törölhetik.
Az előtte lévő 17 ezer válaszost is törölték, akkor nekem 5000 ponttal csökkent a statisztikám. Minden egyes válaszodat annyi ponttal csökkentik törlés esetén, amilyen értékelés van rajtuk, azaz 100% esetén -5 pontot kapsz mindegyik után. Ha ez nem elég, a törölt tartalmaid számát is úgy megdobja, hogy sosem fogod visszahúzni. Ha a válaszaid többségét 1 darab kérdés alá írtad ki és azt törlik, akkor több tíz százalékra ugrik fel az arány. Az 3. szint toleranciája maximum 9% törölt tartalom, és úgy csökken le az 5. szintnél maximum 3%-ra.
Ezt lehet nem jól gondolom, de ha 9% fölé kerül a törölt válaszaid száma, akkor automatikusan visszaesel 3. szintre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!