Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi történik akkor, ha egy...

Mi történik akkor, ha egy kérdéshez 100 komment érkezik?

Figyelt kérdés

Kétszer is jártam már úgy, hogy egy kérdésemnél egyesek megvádoltak, hogy tuti csak trollkodok, és azért emelgetem ki a kérdést, meg tartom életben saját hozzászólásokkal, mert a 100 kommentre hajtok.

Mert mi történik, ha a kommentek száma meghaladja a 100-at? (Ott ezt hiába kérdeztem, nem mondták meg.)

2022. szept. 20. 07:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
tűzijáték és aranyeső lesz,
2022. szept. 20. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#9 itt az utódja, közel 14000 válasznál tart :D

amúgy nekem is van egy 100 válasz fölötti kérdésem, nem történt semmi extra, nem kaptam díjat se, csak a válaszok számánál nem konkrét számot mutat, hanem "99+"

2022. szept. 22. 03:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__106677..

A 14 ezres kérdés :) Amúgy jó pofa, néha én is viszem, amióta rátaláltam :)

2022. okt. 3. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl jó ötlet, mivel a kérdés szabálysértő és bármikor törölhetik.

Az előtte lévő 17 ezer válaszost is törölték, akkor nekem 5000 ponttal csökkent a statisztikám. Minden egyes válaszodat annyi ponttal csökkentik törlés esetén, amilyen értékelés van rajtuk, azaz 100% esetén -5 pontot kapsz mindegyik után. Ha ez nem elég, a törölt tartalmaid számát is úgy megdobja, hogy sosem fogod visszahúzni. Ha a válaszaid többségét 1 darab kérdés alá írtad ki és azt törlik, akkor több tíz százalékra ugrik fel az arány. Az 3. szint toleranciája maximum 9% törölt tartalom, és úgy csökken le az 5. szintnél maximum 3%-ra.

Ezt lehet nem jól gondolom, de ha 9% fölé kerül a törölt válaszaid száma, akkor automatikusan visszaesel 3. szintre.

2022. okt. 3. 16:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!