Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Lehet lenullázni a tötölt...

Lehet lenullázni a tötölt kérdéseket?

Figyelt kérdés
Sokáig nulla százalékos voltam, is most egy törölt kérdés miatt vagyok egy százalékon. Ha írok a moderátoroknak, akkor letudják újra nullázn?. Négyes szinten vagyok, is látták hogy idáig nem volt velem semmi probléma.

#moderátor #Gyakorilérdések
2022. szept. 19. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2022. szept. 19. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
98%

Lehetne, de nem fogják megcsinálni.

Például azért, mert szabálytalan lenne.

Viszont, ha újabb kérdésed lesz, akkor egy idő múlva lemegy a % olyan kicsire, amit már nem számol a rendszer.

Kicsit törni magyar, erre is figyelhetnél.

2022. szept. 19. 23:42
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Vagyis ha lemegyek mondjuk 0,4% akkor az lefelé kerekítva 0%?
2022. szept. 19. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, egyébként ezért van az, hogy 1% "tötölt" kérdésre még nem büntetnek.

Azért, mert véletlenül is előfordulhat, illetve lehet más okból is, tehát hagynak neked lehetőséget ilyenkor.

2022. szept. 19. 23:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Erről kérdezd meg őket, hogy hány % alatt tűnik el - de az biztos, hogy eltűnik, hacsak nem szerzel újat.
2022. szept. 19. 23:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, hogy képzelted? Ha lecsökken a válaszadási százalékod, akkor írsz a moderátoroknak, hogy töröljék az alacsony hasznosságúra értékelt válaszaidnál a nem hasznos értékeléseket? Mert négyes szinten vagy, és láthatják, hogy előtte magasabb volt.

És az 1% törölt arány miért gond bármelyik szintnél? Ott, ahol nézted a törölt arányt, láthattad, hogy mi szükséges a következő szinthez. Az 5. szinthez is megfelel, ha a töröltek aránya legfeljebb 3%, vagyis a jelenlegi értéked háromszorosa is.

Igen, ha akár újabb kérdést, akár újabb választ írsz, és nem történik újabb törlés, akkor mindegyiktől folyamatosan csökken a törölt kérdéseid és válaszaid aránya.

Abban, nem vagyok biztos, hogy 0,5% - 1,4999...% tartományban jelentetnek meg 1%-ot. Legalábbis, a válaszok értékénél nem a kerekítési szabályt alkalmazzák, hanem egyszerűen elhagyják a tört részt. Például, ha az értékelések és értékelők százalékai alapján a súlyozott átlag 72,89%, akkor nem 73%-ot, hanem 72%-ot jelenítenek meg. Ez néhány tíz válasz értékének utánaszámolása után derült ki számomra. Ebből persze nem következik, hogy más értékeket is így alakítanak egész számmá, de ha a törölt aránynál is, akkor nem kell 0,5% alá kerülni a 0% megjelenéséhez; elegendő 1% alá kerülni.

De, teljesen mindegy. Írj az észrevett törölt aránytól függetlenül úgy kérdést, választ, ahogy szoktál, és majd észreveszed, ha az általad áhított 0% lesz. Semmi okod aggódni, intézkedésen gondolkodni az 1% miatt.

2022. szept. 20. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!