Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Észrevettétek, hogy " fiatalod...

Észrevettétek, hogy " fiatalodik" az oldal? Csupa olyan válasz jön, hogy Anyukám így, Anyukám úgy csinálja.

Figyelt kérdés
A Gyerekek oldala lett, csupa gyerekes kérdés- tíz órai, kedvenc süti,energia ital stb. Hol lehet már komolyan tapasztalatot cserélni háztartás-főzés ügyben.Az lenne a jó, ha az Anyuka irna, nem a Gyerek, aki látta Tőle mit csinált.
2010. szept. 26. 07:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én asszittem, hogy egy 35 év körüli anyuka írta a kérdést! :)

Nem adtunk olyan válaszokat, ahol téged emelünk fel a magasba az igazad miatt, ezért zárod le a témát. :) Ha csak felnőtteké az oldal, akkor 18 éven aluliak nem válaszolhatnának, és egy-két kategória nem is lenne. Én még jóval alattad vagyok, és nagyon jól érzem magam az oldalon. Ide járok vígadni, ha unatkozok, vagy le vagyok törve. Itt kapok tanácsot az idősebbektől, és vigasztalást a korombeliektől, itt cserélünk eszmét egy-két emberrel, itt barátkozom, ismerkedem, és hidd el, sok mindent tanultam. Volt amikor a 13 évesen adták a jobbnál jobb tanácsot. Nagyon sok minden van ami engem is zavar ezen az oldalon, de félre teszem őket. Azokat szólítom le, akik kedvesnek látszanak, akik vadbarmok azokat meg bejelentem. Ennyi. :)

2010. dec. 31. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!