Észrevettétek, hogy " fiatalodik" az oldal? Csupa olyan válasz jön, hogy Anyukám így, Anyukám úgy csinálja.
Főzőcskézünk,főzőcskézünk?
A temetők meg üresek?...xD
f28
Csókolom,nekem anyukám jól tud főzni.
F/2
Azért nem ennyire egyszerű a helyzet. Én pl. 22 éves vagyok, évek óta saját háztartást vezetek. Viszont mivel anyagilag nem vagyunk túlzottan elrugaszkodva, sok mindent azért nem tudok megcsinálni, mert nincs hozzá valamilyen eszközöm (pl. eddig a kürtőskalács ilyen volt, de tegnap kaptam végre kürtőskalácssütőt :D ). De anyukámtól láttam, hogy hogy csinálja az adott dolgot, sőt a legtöbbet tanította is.
Ilyenkor azt írom én is, hogy anyukám így vagy úgy csinálja. Sőt ha valamit én is úgy csinálok, ahogy tőle tanultam, és az elmúlt néhány év alatt bevált, akkor is valószínűleg azt fogom írni, hogy anyukám így csinálja. Elvégre tőle tanultam, a minimum, hogy megemlítem ezt :)
Hogyha ennyire zavar a sok fiatal, miért nem szólsz a felnőtt, érett, értelmes barátaidnak, hogy regisztráljanak és emeljék a színvonalat?
Ha meg ennyire eleged van, akkor menj más fórumra. Értelmetlen itt hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!