Mi ez az üzenet? Unatkozik valaki, vagy egy botról van szó?
Az elmúlt hetekben többször (két különböző fiókról) kaptam itt privát üzenetet, amiben ez állt:
"Szia! Bocsáss meg, hogy csak így rádírok privátban, de ha kérdésképpen tenném ki, valószínűleg nem kapnék komoly válaszokat. Megengeded, hogy kérdezzek valamit?"
Első alkalommal még kedvesen válaszoltam is neki, mert egy olyan kérdés kapcsán írta az üzenetet, ahol utaltam rá, hogy privátban szívesen segítek a kérdezőnek. A kérdése végül az volt, hogy "Szerinted mi számít kicsi pénisznek?" Azóta többször kaptam ilyen üzenetet más fiókról, aminek a tárgyában mindig csak egy random betű szerepel. Teljesen eltérő témájú kérdéseknél talál meg, de egyik sem a szexualitás kategóriában van, nem szoktam ilyenekről beszélgetni itt.
Ez egy szörnyen unatkozó troll lehet? Vagy valami bot? Mit lehet tenni ellene? Kezd kicsit unalmas lenni. Még ha vicces lenne, de így... Persze tudom, hogy le lehet tiltani, de több fiókról is csinálja, tehát ez nem sokat ér.
#1 Erre az email címre kéne? moderator@gyakorikerdesek.hu
#2 De az a furcsa, hogy a válaszokra nem reagál. Igaz, nem komolyan válaszoltam neki soha, de pl. a második ilyen üzenetére valami olyasmit írtam, hogy tudom, mit akar kérdezni, és marhára unatkozhat, ha nincs jobb dolga. Simán beleállhatott volna a vitába, vagy tovább provokálhatott volna, de nem tette.
Egyébként most megnéztem, és egyetemmel kapcsolatos kérdések alatt talál meg mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!