Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért regisztráltál erre az...

Miért regisztráltál erre az oldalra?

Figyelt kérdés

2022. aug. 12. 16:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogy anno miért regisztráltam először arról fogalmam sincs, azt se tudom már mi volt a legelső kérdésem, aminek már utánanézni se tudok mert ez már azt hiszem, hogy kb. a harmadik regisztrációm. Az elsőt törölték azóta igyekszem magamat úgy ahogy visszafogni, a második fiókomnál elfelejtettem a jelszót. Ennél a regisztrációmnál az első 6 kérdésemet a szexualitás kategóriába tettem fel, az utána következőt a vallás kategóriába, de amúgy bőven több válaszom (593) van mint kérdésem (69), ezen információk talán elárulnak valamit a miértjeimről (22/F).
2022. aug. 23. 01:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorin leltem rá (részben) olyan rossz példákra, hibákra, amelyeket megmutattam pár tehetséggel rendelkező gyermeknek, hogy igen is fontos azon képességek fejlesztése, különben gyakorlás nélkül ők is x év múlva kellemetlen lelki állapotba kerülhetnek "miért nem jók a rajzaim? Miért nem kapok pozitív visszajelzést?"

Mert az a rajztudás (fejlett alp motoros képességek) 10 évesen, annyi idősen kiemelkedő korabeliekhez képest, ám 17-20 vagy felette már necces az a fejlettlen szint.

Aztán a sztorikat olvasva segíteni akartam nekik. (Már aki menthető önmagától.)

Művészet, egészség kategória érdekel.

Sokszor ide kerülnek egyéb kérdésekhez is ezen témák, mert nem képesek helyesen behatárloni a kérdés helyét.

Fellesek olykor, ám van hogy megfeletkezem belépni.

Átinvitáltam másik platformra a legutóbbi beszélgetés kezdetét, választ várom.

2022. szept. 1. 08:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert érdekes kérdéseket/válaszokat láttam, nem is tudtam, hogy ez ilyen oldal, azt hittem valami blog. Én is akartam regisztrálni, hogy az engem foglalkoztató kérdéseimet kitehessem. Megérte.
2022. szept. 1. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert hallottam, hogy lehet itt tannunlni sokat, és érdekes dólgok is vannak.
2022. szept. 1. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Tetszett, hogy a Facebookkal ellentétben itt névtelenül, arctalanul lehet írni. Facebookon sosem kommentelek, még kamu profilról sem, itt viszont szívesen írok segítséget, vélemény, amivel valakinek akár segíthetek is. Valamivel szerintem kulturáltabb is, mint ami a Facebook kommentek alatt van. Persze itt is vannak trollok, kényszeres lepontozók stb, de valamivel értelmesebb emberek járnak ide.
2022. szept. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!