Hogyan lehet megtudni, hogy egy hozzászóló mikor regisztrált, ha anonym -ként válaszol?
🙁
Azt gondoltam, van valami módszer. Jobban megbíznék annak a válaszában, aki 5-10 éve regisztrált, és az értékelése még mindig 4 vagy hasonlón áll, mint abban, aki tegnap regisztrált és 5-ös az értékelése. Ezen kívül könnyebb lenne a troll kérdéseket is kiszűrni, szerintem.
Értem. Köszönöm. És sajnálom.
Pedig tényleg nem ártana tudni, szerintem. Egy olyasvalaki válasza, aki 5-6 éve fent van és 4-es vagy a fölötti, mintegy "értékesebb", mint akinek 5 a szintje, de csak a múlt hónapban regisztrált.
Mindegy, ez van. Köszönöm mindenkinek a választ!
És ha valaki már tíz éve fent van, nem adott okott a kitiltásra, de rendre hülyeséget ír?
Az értékelés sem ad támpontot, mert sokan tetszik/nem tetsziknek használják. Meg kell nézni pl. a jogi kérdéseket. Ha valaki bemásolja a vonatkozó paragrafust, durván lenyomják. A szarni bele meg 100%.
Szóval még ilyen is aránylag magas szinten tudja tartani az össz értékelését. És van, aki frissen reggel, és csak akkor ír, ha vslóban tudja a megfelelő választ és nem ötletel.
Nekem nem hihetőbb annak válasza, aki régebben használja ezt az oldalt.
.
#7-nek igaza van, ("sokan tetszik/nem tetsziknek használják") sokan nem tudják a különbséget a "tetszik" és a "hasznos" közt.
.
A "most jött" is lehet nagyobb tudású és érthetően választ adó, mint a régebben itt lévő valaki.
"mint akinek 5 a szintje, de csak a múlt hónapban regisztrált."
Az 5-ös szinthez többek között legalább 180 napos regisztráció szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!