Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt gyakorin személyes üzenetb...

Itt gyakorin személyes üzenetben látszódik az email címem?

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 19:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:

Pontosabban a felh. Nevem

(csak nekem a felh.nev az emaik cim @ elotti resze)

2022. júl. 26. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A felhasználóneved igen. Mondjuk ha nekem az felh.nevem hogy joskapista akkor látszik.
2022. júl. 26. 19:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Ah, de kar :(

Sose beszeltem meg innen senkivel, ha írt is bárki eszembe nem jutott válaszolni, mert mindig csak valami beteg csávó írt valami zagyvaságot.

De most egy aranyos lány írt egy kommentemmel kapcsolatban, hogy hasonlo cipoben jar, es kerdezne valamit.

En viszont nem akarok beazonosithato lenni.

Mikor regiztem, ilyesmibe nem gondoltam bele :)

2022. júl. 26. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csinálj egy másik profilt egy másik email címmel. Vagy töröld a régit, várj két hetet, hogy törlődjön véglegesen a profil, és regisztrálj újat ezzel az email címmel, de másik névvel.
2022. júl. 26. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben ha a saját polgári neveddel regisztráltál be, megkérheted a moderátorokat hogy írják át egy kitalált fantázianévre. Az oldal jobb alsó sarkában van a kapcsolattartási cím, ahová írni tudsz.
2022. júl. 26. 20:10
 6/8 A kérdező kommentje:
A nap süssön rátok kedveskéim! :D kösziii
2022. júl. 26. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyébként nem sokra megy az email-címed első felével.

De még azzal sem, ha az a teljes civil neved. Legfeljebb akkor, ha az annyira egyedi, hogy csak egy ember viseli.

Tegyük fel, Gipsz Jakab a neved, és van belőle pár ezer.

Ha én írok neked, te válaszol, és én annyit látok, hogy gipszjakab, gipsz.jakab, gipsz.jakab1 stb., mit tudok kezdeni? Semmit.

Vagy kezdjek el próbálkozni a Google-ban a gipszjakab@ kulcsra?

2022. júl. 27. 06:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Sikerült? :)
2022. júl. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!