Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Van értelme ennek a kategórián...

Van értelme ennek a kategóriának jelen formájában?

Figyelt kérdés

A modik sehol nem jelennek meg. Egyszer találkoztam egy válaszukkal, talán több is van, de nagyon-nagyon ritka. Nincs is ezzel semmi baj, de hogy mi csak egymás között társalgunk az oldal működéséről, és semmi visszajelzést sem kapunk, ez mire jó?

Még azt is el tudnám képzelni, hogy kérdést bárki feltehet itt, de csak ők válaszolhatnak.

2022. júl. 13. 09:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szerintem lehetne valami aktívabb kommunikáicó a moderátorok sé a tagok között. Mármint elhetne pl ötleteket írni és akkor arra reagálhatnának hogy milyen stb, emg úgy alapvetően itt az oldallal felmerülő kérdésekre simán nyilvánosan válaszolhatnának gyakran, sok embernek lenne hasznos pár info.
2022. júl. 13. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Feldobok a kérdésre egy extrább lehetőséget: nem lehet, hogy az oldal moderátorai is itt vannak a válaszok között, csak sima felhasználói fiókból válaszolva, ahogy bárki más?
2022. júl. 14. 09:45
 13/18 A kérdező kommentje:

Ez ellent mondana annak, amit korábban írt itt valaki, hogy ők dolgoznak, nem érnek rá itt marháskodni. Egyébként akár igazad is lehetne, de azt érezni lehetne a válaszon, ha bennfentes írja.

Pl., ha valami fejlesztésről van szó, nem kell, hogy úgy fogalmazzon, hogy Jelenleg nem tervezünk ilyen módosítás, vagy Nincs tervben, vagy Köszönjük az észrevételt, átgondoljuk.

Semmi ilyesmi, de mégis érzed. Ha meg nem, akkor értelme sincs.

1., te ilyen belső ember lennél?

2022. júl. 14. 09:50
 14/18 A kérdező kommentje:
12.-et akartam.
2022. júl. 14. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Van külön moderátori fiók amiből válaszolnak és egyértelműen meg van különböztetve. Mivel tilos az oldal üzemeltetői nevében nyilatkozni és szándékosan megtéveszteni az embereket, biztos hogy nem fog senki egy random felhasználói fiókból úgy viselkedni mint ő moderátor lenne, mert elég hamar ki fogják tiltani és törölni az ilyen kommenteket.
2022. júl. 14. 09:51
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok, nem, nincs semmi közöm hozzájuk.

Viszont van itt egy felhasználó, aki olyan részletes válaszokat ad, és jellemzően csak ebben a kategóriában (kint van a felhasználóneve is, nem anonimként van), hogy én el merek gondolkodni rajta, hogy lehet valami kapcsolata az oldallal.

2022. júl. 14. 09:52
 17/18 anonim ***** válasza:

16

A grafomániás süsüre gondolsz?

2022. júl. 14. 10:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17, igen, valószínűleg ugyanarra gondolunk.
2022. júl. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!