Van értelme ennek a kategóriának jelen formájában?
A modik sehol nem jelennek meg. Egyszer találkoztam egy válaszukkal, talán több is van, de nagyon-nagyon ritka. Nincs is ezzel semmi baj, de hogy mi csak egymás között társalgunk az oldal működéséről, és semmi visszajelzést sem kapunk, ez mire jó?
Még azt is el tudnám képzelni, hogy kérdést bárki feltehet itt, de csak ők válaszolhatnak.
Ez ellent mondana annak, amit korábban írt itt valaki, hogy ők dolgoznak, nem érnek rá itt marháskodni. Egyébként akár igazad is lehetne, de azt érezni lehetne a válaszon, ha bennfentes írja.
Pl., ha valami fejlesztésről van szó, nem kell, hogy úgy fogalmazzon, hogy Jelenleg nem tervezünk ilyen módosítás, vagy Nincs tervben, vagy Köszönjük az észrevételt, átgondoljuk.
Semmi ilyesmi, de mégis érzed. Ha meg nem, akkor értelme sincs.
1., te ilyen belső ember lennél?
12-es vagyok, nem, nincs semmi közöm hozzájuk.
Viszont van itt egy felhasználó, aki olyan részletes válaszokat ad, és jellemzően csak ebben a kategóriában (kint van a felhasználóneve is, nem anonimként van), hogy én el merek gondolkodni rajta, hogy lehet valami kapcsolata az oldallal.
16
A grafomániás süsüre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!