Miért nem lehet megoldani azt, hogy a toplistán csak azok jussanak előre akik VALÓBAN válaszolnak?
És a legtöbb az első oldalon van!Az első 150-ből 29-et számoltam,ebből 23 az első oldalon van!/persze csak szerintem,bocs ha valakit elnéztem/
És ne mondja senki,hogy Őt nem érdekli a toplista,mert ez egyfajta köszönet lenne azoknak akik nap-nap után leülnek ide segíteni másoknak!
Az értékelés is ugyanolyan hasznos része az oldalon való tevékenységnek. A pontrendszer amúgy úgy épül fel, hogy a hasznos válaszokért több pont jár, mint egy hasznos értékelésért.
Akiket ott látsz a toplista első oldalán, töménytelen mennyiségű energiát fektettek abba, hogy válaszokat értékelgettek, így megérdemlik, hogy ott legyenek.
Igazad van abban,hogy töménytelen energiát fektetnek az értékelésbe,ezt nem vitatom,de miért nem válaszolnak,miért csak mások válaszait értékelik?Akkor hasonlítsuk össze melyikhez kell több energia válaszolni,vagy pontozni?Talán azért mégiscsak nagyobb energiát igényel válaszolgatni!
Nem gondolod komolyan,hogy minden választ elolvasnak,aztán elgondolkodnak rajta és úgy értékelnek!Az én észrevételem szerint úgy csinálják,hogy egymás után végigmennek a kérdéseken,és az ott fennálló pontok szerint szavaznak.Amelyik kérdés 100%-os annak pontot adnak,amelyik 50%-on áll azt lepontozzák.Szerintem el sem olvassák a válaszokat.
Másrészt én nem mondtam,hogy nem kell pontrendszer,de azért legyen határ,aki többet válaszol csak az pontozhasson többet.
...amúgy én válaszolni is szoktam - de nagyon sok kérdést csak értékelek. Van, hogy remekül leírtak már mindent, és nem tudok újat írni.
Kivételesen ideírom a nevem is:
Starter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!