Lesz-e Gyakori Kérdések mobil app?
Figyelt kérdés
Ha lenne, elég sok hasznát lehetne venni, mivel ilyen állapotban mobiltelefonon gyakorlatilag használhatatlan böngészőből indítva.2022. jún. 24. 14:43
1/19 anonim válasza:
Használhatatlan?:0 Én legtöbbször mobilról használom de ez semmiben nem szokott megnyilvánulni nekem🤷🏻♂️
2/19 anonim válasza:
Nekem sincs bajom a telefonra optimalizált verzióval.
3/19 A kérdező kommentje:
Hát, 1#, én nem tudom használni. A folyamatos méretezési hibák, meg a kis ikonok nekem használhatatlanná teszik.
2022. jún. 24. 14:55
4/19 A kérdező kommentje:
2#, nem értem, lehet csak nekem nem működik?
2022. jún. 24. 14:56
5/19 anonim válasza:
Remélem, nem, mert akkor itt is hagyom. Halálom, hogy akármit nyitok meg mobilon, rögtön a pofámba tolja, hogy „töltsd le az appunkat”. Kösz, már van egy app, amin minden nézhető lenne, ha nem qrnátok el ezzel, a neve: böngésző.
6/19 anonim válasza:
nekem is jol mukodik bongeszoben
7/19 A kérdező kommentje:
Úgy látom, sokan mobilapp ellen vagytok, megértem, csak nekem nem használ a böngészős megoldás.
2022. jún. 24. 15:02
8/19 anonim válasza:
Nekem teljesen jol mukodik bongeszobol
9/19 Közveszélyes Kontár válasza:
Akkor legyen app ha csak fizetos valtozata lesz es ha 2x annyi reklam lesz benne
igen jol ertetted
fizes es nezz tobb reklamot
Roviden ha hasznalhatatlanabb lesz
ez nem problema mivel rengeteg app hasznalhatatlan ha torodnek is vele
gyakori nem tudom mennyire tudna egy jo appot csinalni es torodni is vele (vagy epp hw veletlen jo lenne: nem torodni vele?)
hogy ravilagitsak:
azt nem ertem hogy az osszes bongeszot amit hasznalok reklam blokkolos teljesen
es utobbi 1evben kb. Ez nem szamit tele van reklammal minden, googlenak ugylatszik van kiskapuja erre hiszen o iranyitja egesz vilagot (a nem google appokat es oldalakat is)
10/19 anonim válasza:
Nekem a 3310 Nokiámon kicsit lassú, de azért elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!