Hol lehet itt a gyakori kérdések lapon szerkeszteni a kommentjeimet?
Szerkesztés? Jó hogy nincsen, mivel nem tudnék jót röhögni esténként a pistike telójának automata kijavításain és a fogalmazási hibákon. (Lásd. segg ítség)
Ennek az oldalnak mindig is az egyszerűség volt a varázsa. Így is ellátja a funkcióját. Mobilos app meg minek? Ezért találták ki a mobil nézetet. Te nem jártál itt azokban az időkben, mikor még az sem volt.
Huhh. Nem gondoltam hogy ilyen gyorsan válaszolnak a kommentemre ráadásul négyen!
Megprobálok válaszolni az összes kommentre.
#1\4 kösz ezt a rövid választ gondolom nem vagy valami bőbeszédű.
#2\4 Hát telefonon nem olyan egyszerű a helyes írás, ráadásul szeretek gyorsan írni ami ront a helyzeten!
#3\4 XD
#4\4 Én kikapcsoltam a hibajavítást pont azért mert ahelyett hogy javitott volna csak belekotnyaleskedett az írásomba! Szóval ha látsz valami elírást akkor az tényleg elírás nem a hibajavító hülyesége. (A segg ítség direkt hibás:)
És a végén foglalkozzunk azzal hogy: MIÉRT NINCS APK????
A mai világban már mindenből-mindenhez csinálnak appot és egy olyan oldal mint a gyakorikérdések (aminek élég sok látogatója van még napi szinten is) már akkor meg kellett volna csinálni hozzá az appot amikor a mobil nézetetet! Tudom milyen volt mikor még mobil nézet se volt de könyörgöm hát haladni kell a korral!
#6 Hát leírni hosszú és nehéz is lenne hogy mit tudna az app!
DE amugy is tanulok angolt hogy elsajátitsam a programozás művészetét a Proxford programozó képző szakiskolában és akkor majd megcsinálom neked a gyakorikérdések.hu appot!
Szóval figyeld majd a készítői nevet az lesz odaírva Lőrinc13 és akkor majd ámulsz és bámulsz és elismered hogy én mertem nagyot álmodni és IGEN ÉN MEGVALÓSÍTOM A NAGYLÉPTŰ ÁLMAIM!!!
Majd amikor miliárdokat zsebelek az appal fogsz ám irigyelgetni #tekiskukimaki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!