Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van ilyen sok bunkó...

Miért van ilyen sok bunkó válaszoló?

Figyelt kérdés
szinte bármilyen kategóriába írok kérdést, mindig van valaki aki beleköt
2008. dec. 19. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Pontozd le az ilyeneket és ne törődj vele. Ha senki sem válaszol nekik abba fogják hagyni, mert akkor nincs miért csinálni.
2008. dec. 19. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Mert sajnos ilyenek manapság az emberek, csak azt nem értem hogy akkor mit keresnek ezen az oldalon.
2008. dec. 19. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Ja. Ez azt tükrözi, hogy ma Magyarországon a 10-ből biztos akad 1 vagy 2 aki csak bele akar kötni abba, amit csinálsz. Ne foglalkozz velük!
2008. dec. 19. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Mert mindannyian különbözünk,szerencsére.Van aki azt élvezi ha beleköt másba. De van olyan is amikor mi vagyunk érzékenyebbek,és ha valaki nem úgy szól...Van aki amikor választ ír kioktató stílusban teszi,ő az életben is vagy ezt szokta meg,hogy mindenki bólogat neki,vagy lehet itt éli ki magát,mert itt névtelenül teheti.Egy a lényeg,hogy ne vedd magadra,rándíts vállat és kész.
2008. dec. 19. 20:05
 5/8 anonim válasza:
48%
Elég sok választ elolvastam, de bunkóságot nem, esetleg hozzánem értést tapasztaltam.Ide, senki nem azért jelentkezett be, hogy önmagát lejárassa. Nyugodj meg, az egész csupán, tapasztalatlanságoknak lehet vélni, a félreértéseket.Olyanokat kérdezz, amit tényleg nem tudsz, s igazi segítséget vársz, meg is fogod kapni. Üdv.
2008. dec. 20. 08:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha annyira zavar:info:@gyakorikerdesek.hu -ra írj egy levelet,és törlik a választ,illetve ha többedszer törlik az adott felhasználó válaszát törlik az oldalról is.(Majd ők ezt tudják.)

Amúgy ha annyira nem durva ne foglalkozz vele.Nézzünk akár myvipet akár iwiwet akármiylen oldalt.Bunkó emberek voltak vannak és lesznek mindenhol.Na szia

2008. dec. 21. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
engem is nagyon idesít hogy feltettem egy kérdést és mindenki kötöszködöt és olyan bunkóságokat irtam fel nem tudom fogni h miért
2008. dec. 22. 22:17
 8/8 anonim válasza:
Ma például kiírtam egy kérdést és egy értékelhető válasz sem jött, csak bunkóskodás.
2010. dec. 22. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!