Valaki tud esetleg olyan oldalakat, ami hasonló, mint a GYIK, de nincs ennyi retardált ember?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem régen olvasgatni itt a kérdéseket, válaszolgatni, esetleg kérdést feltenni, de már sorra törlöm ki a kedvencek közül az általam érdekesnek tartott kategóriákat, mert rengeteg a troll, a bunkó és a kevésbé intelligens ember.
Kérlek, ha tudtok más hasonló ingyenes fórumokról, ahol lehet kérdéseket olvasgatni, megválaszolni, feltenni (akár angol nyelvű is lehet), akkor írjátok meg!
2022. jún. 11. 14:58
1/6 anonim válasza:
Az ilyen jellegű oldalakat felváltották a tematikus Facebook csoportok. Alapvetően van egy olyan mentalitás is, hogy a Facebook az internet alfája és omegája (egyeseknek a Facebook = internet), így oda tömörülnek a legnépszerűbb dolgok is. Konkrétan ilyen kérdés-válasz oldal nincs több, vagy nem valós konkurenciája a GYK-nak, mert senki nem használja néhány tucat emberen kívül.
2/6 anonim válasza:
A barmok imternet nélkül is barmok.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Igen igaz, hogy a Facebookon is vannak hasonló csoportok, de én olyan oldalakra gondoltam, ahol lehetőség van anonim módon kérdezni vagy írni.
2022. jún. 11. 23:31
5/6 anonim válasza:
A Quora, Reddit szerintem nívósabbak még mindig. A GYK-t sajnálom, pár éve még sokkal másabb volt. Akkor egy kérdésemet trollkodták szét, az akkor eseményszámba ment. Ma az megy eseményszámba, ha egy kérdést nem trollkodnak szét.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Köszi, egyébként azóta pont erre a 2-re tértem át... :D
2022. jún. 24. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!