Várható valamikor olyan fícsör, hogy lehessen utólag szerkeszteni egy választ?
Felesleges.
Rengeteg extra munka, mindössze azért, mert a kérdező lusta végiggondolni a kérdést annak kiírása előtt.
Hátulról ülitek meg a lovat.
Saját lustaságotok miatt adnátok rengeteg munkát másoknak.
Mi lenne, ha megpróbálnátok inkább értelmes, felnőtt ember módjára viselkedni és megfontoltan kiírni egy kérdést?
Ha mégsem sikerül, még mindig ott a lehetőség, hogy kommentben kiegészítsd.
Teljesen felesleges utólag szerkesztgetni.
12-es:
+Mi lenne, ha megpróbálnátok inkább értelmes, felnőtt ember módjára viselkedni és megfontoltan kiírni egy kérdést?"
Csakhogy a kérdező a választ szeretné utólag javítani.
Ennek én is örülnék, a szedett gyógyszereim miatt sokszor elrontok ezt-azt, és még átolvasáskor sem mindig veszem észre a hibát.
Kérdés vagy válasz, tökmindegy.
Hetente megkérdezitek ugyanezt újra és újra.
És pont a #13/14 mutatja, hogy teljesen felesleges.
Lehagytál egy idézőjelet? Na és? Ki a frászt érdekel? Ez nem egy márványtábla lesz Freddie Mercury szülőházának a falán, ahol ciki lenne egy hiba.
És valljuk be őszintén, ha mindent hozzád igazítanánk, mert a gyógyszereid miatt így meg úgy... Nem lenne kicsit túlzás? Mert akkor én is elvárhatnám, hogy a rövidlátásom miatt, más meg hogy a dühkitörései miatt, megint más meg megint más meg megint más...
A világ nem így működik!
Ez egy anonim weboldal, semmilyen módon nem köthető a hozzászólásod a személyedhez, soha semmilyen hátrányod nem fog származni abból, ha helyesírási hibát vétesz.
Fel kéne nőni, tudomásul venni és elfogadni, hogy nem vagy tökéletes, néha hibázol. Hidd el, hosszú távon sokkal jobban jársz, mintha az egész világot megpróbálnád a saját fogyatékosságaidhoz igazítani.
Szerintem az nem fogyatékosság, ha az ember szereti, ha helyesen írja le azt, amit szeretne közölni.
Engem pl. nagyon zavar ez a melléütés, mivel magam is rövidlátó vagyok egy ideje, de nem nagyon tudtam még megszokni.
Az meg, hogy odaírtam, hogy a szedett gyógyszereim miatt, csak egy plusz megerősítés amellett, amit a kérdező szeretne. Jó, abban igazad van, hogy elég lett volna annyi, hogy én sem bánnám, ha lehetne utólag javítani.
Vaksika, akkor méltóztass venni a fáradságot és elolvasni amit írsz MIELŐTT elküldöd - már ha ilyen finnyás vagy.
Tényleg nem értem az embereket.
A te dolgod helyesen írni, majd ha nem sikerül és elba... elrontod, akkor mást dolgoztatnál hogy korrigálhasd?
Ha elejtesz egy huszast és begurul a csatornába, felásatod a Nagykörutat és a melósokkal szedeted ki, és még neked áll majd feljebb, mert te szemüveges vagy?
Eszem, faxom megáll.
17-es anonim!
a 13-as válaszomban leírtam: "és még átolvasáskor sem mindig veszem észre a hibát." és ennek tényleg az az oka, hogy olyan gyógyszereket szedetnek velem, amiket elvileg nem is lehetne együtt. Nem csak a látásom, hanem az agyműködésem is befolyásolják.
Akkor dolgoztatnék mást, ha minden elrontott válaszomnál a moderátoroknak írnék levelet, hogy ugyan már, legyenek kedvesek kijavítani.
Egyszer kellene átprogramozni ezt a lehetőséget az oldalon.
Igen tudom, az is munka, de egyszeri, és szerintem sokan örülnének neki.
És akkor ezzel a lendülettel én itt ki is szálltam ebből az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!